Wedstrijd: win een armband van Unsaid Library t.w.v. 500€

Geüpdatet op 30 oktober 2019 door ELLE Partner
Wedstrijd: win een armband van Unsaid Library t.w.v. 500€

Nooit je diepste gevoelens kunnen uiten naar je grote liefde? Wil je je grootmoeder in de bloemetjes zetten? Of je beste vriendin? Dan is nu het moment aangebroken om jouw boodschap te delen. Meer nog, als je dat doet, kan je een prachtige armband winnen (ter waarde van 500 euro) uit de Beautiful Tear collectie van Unsaid Library. Die geven we samen met jouw boodschap af aan je dierbare.

Unsaid wie?

Nog geen jaar geleden schoot Unsaid Library uit de startblokken in Antwerpen, en pakte ze uit met elf kostbare collecties. Stuk voor stuk werden ze gemaakt met oog voor het exclusieve karakter van de materialen, de stijl, het design en vooral: de emoties die eraan verbonden zijn. Het geschenk voor je beste vriendin, lief, ouder of eender wie je koestert.

Het emotionele aspect is de heilige graal van dit concept. Het team gaat prat op haar visie - diepe, menselijke emoties blootleggen en die vertalen naar uitzonderlijke juwelen. En dat doen ze niet zomaar: honderden gesprekken met mensen over de hele wereld dienden als basis voor hun knappe realisatie. Omdat interpersoonlijk contact simpelweg centraal staat in élke mooie creatie.

De ontvangers van Unsaid Library geschenken krijgen daarom een gepersonaliseerd cadeau, wat garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Degene die je geschenk ontvangt, doet dat in een prachtige verpakking in de vorm van een boek. Een verrassing van formaat, dus!

Reflecteren in een exclusieve setting

Unsaid Library vind je deze zomer niet alleen terug in het Antwerpse. Van 1 juli tot 30 september 2019 zijn haar verfijnde creaties verkrijgbaar in exclusieve pop-up boetiek The List op de Zeedijk 739 in Knokke.

Naast de buitengewone juwelen vind je er een discrete nis en charmante wand met ansichtkaarten. Die zetten je aan om in rust te reflecteren over het delen van je diepste gevoelens. En dat in de prachtige setting aan zee!

Al hoef je niet helemaal naar Knokke te trekken om je emoties te delen. Unsaid Library beseft als geen ander hoeveel durf het vraagt om diepe emoties te uiten tegenover de personen van wie je het meeste houdt.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Unsaid Library
www.unsaidlibrary.com