Win 4 tickets voor de ICE ON TOP-party van Vintense bij Yust in Antwerpen

Geüpdatet op 4 juli 2019 door ELLE Partner
ellevintense

Zet de zomer katervrij in met een heerlijke ICE-mocktail op het dak van de hippe hotspot. Wie één dezer dagen bob moet zijn, kan opgelucht ademhalen: terwijl je vrienden zich tegoed doen aan lekkere cocktails, kan jij dat gewoon ook. Jep, je leest dat goed: dankzij de ICE-reeks van Vintense geniet je evenzeer van een feestelijke verfrissing, zonder risico’s weliswaar.

De zopas gelanceerde ICE-reeks biedt drie verschillende smaken van alcoholvrije cocktails aan: Americano Spritz, Bellini en Hugo. Het geheim zit ‘em in het dealcoholiseringsproces van de dranken. Vintense weet de smaak en kwaliteit van zijn mocktails te behouden door een unieke methode van alcohol op lage temperatuur te laten verdampen.

Genoeg wetenschappelijk nieuws, op naar het leuke gedeelte! Om de gloednieuwe ICE-reeks te vieren, organiseert Vintense een hippe rooftopparty bij Yust in Antwerpen, van donderdag 4 tot zaterdag 6 juli 2019.

Heb je zin om je te laten gaan zonder de bijhorende kater? Doe mee aan onze Vintense-wedstrijd en maak kans op toegangtickets voor jou en drie vrienden voor vrijdag 5 of zaterdag 6 juli.

Wil je meer over deze godendrankjes te weten komen? Neem eens een kijkje op de website van Vintense en ontdek hun hele areaal aan alcoholvrije aperitieven.