Shopping: dit zijn onze favoriete zomer pop-ups in Knokke

Gepubliceerd op 4 juni 2021 door ELLE België
Shopping: dit zijn onze favoriete zomer pop-ups in KnokkeLewis & Melly pop-up

Knokke staat voor zon, zee, strand… én shoppen. De badstad wordt deze zomer naar jaarlijkse gewoonte overrompeld door een reeks leuke pop-up stores. Deze shoppingadresjes mag je niet missen.

1. CDKN conceptstore

po-ups knokke zomer

'Criminal babies, Dandy kids, Killer women en Notorious men' is een trendy multistore waar je meer dan vijftig Belgische merken kan shoppen. Naast leuke kleren kan je er ook hebbedingetjes of originele cadeaus vinden. Bij CDKN ontdek je nieuwe en vooral zomerse start-ups.

Zeedijk 654 Knokke

2. KUNOKA

pop-up knokke zomer

Belgisch high-end schoenenmerk KUNOKA lanceert voor deze zomer vrouwelijke muiltjes en sandaaltjes. Naast hun coole sneakers kan je nu dus ook de elegante, comfortabele en vooral duurzame zomercollectie shoppen. Deze handgemaakte schoenen zijn een must have voor de shoe addicts onder jullie.

Zeewindstraat 1 Knokke

3. Wasted Atelier

pop-ups knokke zomer

Belgisch merk Wasted Atelier tovert stofrestjes om in kleurrijke kleding. Zij tonen dat duurzame mode ook fun en jong kan zijn. Met hun clashing prints en unieke modellen palmen ze de kust in. Je vindt Wasted Atelier in Sea Square: een duurzaam winkelconcept op de Zeedijk in Knokke.

4. Wouters & Hendrix

pop-ups knokke zomer

Dit Antwerps juwelenmerk strandt voor de vijfde keer op rij in Knokke. De gouden en zilveren creaties maken je zomeroutfit dat tikkeltje eleganter. Wouters & Hendrix organiseert ook enkele leuke extraatjes in de pop-up. Zo komt er op 9 juli een goudsmit je juwelen oppoetsen en verzorgingsadvies geven. Als je er goe voor zorgt gaan de unieke en draagbare sculpturen een leven lang mee. Het weekend van zeven en veertien augustus komt er ook een piercer langs zodat je genoeg gaatjes hebt voor al die mooie oorbellen.

Kustlaan 325 Knokke

5. The Culinary Shop

pop-ups knokke zomer

Meer fan van delicatessen? Dan moet je bij trendy take-out en delivery 'The Culinary Shop' zijn. Ze bieden een ruime keuze aan middageten, apero dishes & cocktails en avondeten. De verfijnde gerechten komen in een duurzame verpakking, waardoor je ze overal mee naartoe kan nemen. Apéro op het strand iemand? Liever een gastronomische avond bij je thuis? The Culinary Shop verkoopt ook kant-en-klare 3-en 5-gangenmenu's. Deze maaltijden worden in gekoelde maaltijdboxen bij je thuis geleverd en de volgende dag weer opgehaald zodat je kan genieten zonder afwas.  Smakelijk!

Zeedijk Albertstrand 513 Knokke

6. Lewis & Melly

pop-ups zomer knokke

Naast de vaste winkel in Knokke opent Lewis & Melly nu ook een pop-up in Nieuwpoort. Je bent dus slechts een kusttram verwijderd van de leuke prints en zomerse kleedjes waar het Belgische merk zo bekend om staat. Ook de funky truien van 'Knits by Dellie' kan je hier shoppen.

Albert I laan 269 in Nieuwpoort

(Stagiaire Amber Lacasse)