Onze complete gids van zomerse pop-up shops in Knokke

Geüpdatet op 24 mei 2023 door Lotte Gillis en Lore Ginneberge
Onze complete gids van zomerse pop-up shops in Knokke Les Jumelles

Knokke staat voor zon, zee, strand… én shoppen. De badstad wordt deze zomer weer overrompeld door een reeks leuke pop-up stores.

Zie je de zomer al helemaal zitten, maar is je kleerkast nog niet summerproof? Dan ben je in Knokke aan het juiste adres. Naar jaarlijkse gewoonte reizen de pop-up stores er weer als paddenstoelen uit de grond. Spoiler: liefhebbers van Belgische mode zullen er zeker en vast hun hartje kunnen ophalen!

1. Juttu

De Belgische conceptstore Juttu zet de zomer goed in met een pop-up volledig in teken van zon, zee en strand. Denk luchtige zomerjurken, parasols en kleurrijke strandtassen. De perfecte beachy benodigdheden voor een weekendje aan zee.

juttu pop-up zomer knokke-heist
Juttu

Waar? Zeedijk 699, 8300 Knokke
Wanneer? van 12 mei tot eind september

2. Les Jumelles

De pop-up van Les Jumelles wordt stilaan een vaste waarde in de populaire badstad en dit jaar kan je hem vinden op exact dezelfde locatie als vorig jaar. Naast leuke zomerkleding vind je er ook kleurrijk servies dat instant de zomer aan tafel brengt.

les jumelles pop-up knokke
Les Jumelles

Waar? Zeedijk 654, 8300 Knokke
Wanneer? Vanaf 31 maart

3. Cesar & friends

Voor het vijfde jaar op rij opent ontwerper Cesar Casier zijn pop-up winkel Cesar & Friends. Dat doet hij dit jaar niet alleen, maar met niemand minder dan de Brusselse ontwerpster Charlotte Baude. In de winkel zal je dan ook haar nieuwste collectie vinden die bestaat uit wikkeltops, foulards, jurken en nog veel meer.

charlotte baude cesar & friends
Charlotte Baude

Waar? Albertplein 22, 8300 Knokke
Wanneer? Van 12 mei tot 15 september

4. Mieke Dierckx

Ben je nog op zoek naar een kleurrijke handtas die perfect past bij je zomeroutfits? Dan is de pop-up van Mieke Dierckx zeker een bezoekje waard. Rood, groen, geel, blauw of gewoon simpel wit, er is voor ieder wat wils.

mieke dierckx knokke pop-up
Mieke Dierckx

Waar? Zeedijk 797, 8300 Knokke
Wanneer? 15 mei tot 14 september

5. Orta

De pop-up van Orta is niet zomaar een winkel. Naast urenlang shopplezier biedt de pop-up ook andere niet te missen ervaringen. Zo zullen er doorheen de zomer verschillende evenementen plaatsvinden zoals vernissages en aperitieven.

orta pop-up
Orta

Waar? Albertplein 21, 8300 Knokke
Wanneer? Van 18 mei tot 20 augustus

6. Maison Pomme

Maison Pomme is de conceptstore van Valérie Appelmans waar ze alles verkoopt wat haar gelukkig maakt. Het komt dus niet als een verrassing dat dit winkeltje vol kleurrijke items ligt. Van leuke kleding tot inspirerende boeken en toffe interieurstuks, als het Valérie vrolijk maakt krijgt het een plekje in de winkel.

maison pomme pop-up
Maison Pomme

Waar? Lippenslaan 182, 8300 Knokke
Wanneer? 
Van april tot augustus

7. Kunoka

Ben je nog op zoek naar een paar kleurrijke schoenen om je zomeroutfits helemaal af te maken? Dan ben je bij Kunoka aan het juiste adres. Hun zomercollectie zit namelijk vol vrolijke kleuren waar je instant een zomergevoel van krijgt.

kunoka pop-up zomer knokke
Kunoka

Waar? Zeewindstraat 3, 8300 Knokke
Waneer? Vanaf 20 mei

8. Hair Rituel by Sisley

Wil je graag mooie, glanzende lokken, maar geen idee waar of hoe te beginnen? In de pop-up Hair Rituel by Sisley kan je een haaranalyse laten doen waarbij je alles te weten komt over de staat van je hoofdhuid en haarvezel. Zo weet je exact wat jouw haar nodig heeft en kan je een persoonlijk haarritueel opstellen.

Waar? Kustlaan 15, 8300 Knokke
Wanneer? 17 juli tot 20 augustus

9. AXL Jewelry

In de pop-up van AXL Jewelry ontdek je Axelle Delhaye's favoriete juwelen en eigen creaties. De merken komen van overal ter wereld en zijn volgens Axelle alvast het ontdekken waard. Hou je van bohemian en ben je niet vies van een paar mooie steentjes in je juwelen dan is de pop-up van AXL Jewelry zeker iets voor jou.

pop-up knokke
AXL Jewelery

Waar? Locatie wordt binnenkort bevestigd
Wanneer? Van 5 tot 12 augustus

10. Bold Baguette

Ben je op zoek naar een beetje kleur? Dan zit je bij de pop-up van Bold Baguette zeker en vast op je plaats. In de winkel vind je leuke kleding, kaarsen en andere interieurstukken die een ding gemeen hebben: felle, vrolijke kleurtjes.

zomer pop-up knokke
Bold baguette

Waar? Dumortierlaan 51, 8300 Knokke-Heist
Wanneer? De pop-up is vanaf nu geopend

11. Lotte Louise

Op zoek naar de mooiste vintage stuks? Zoek niet langer. De vintagewinkel Lotte Louise opent een pop-up store in Knokke waar ze hun allermooiste stuks verkopen en dat nog tot eind september.

zomer knokke pop-up
Lotte Louise

Waar? Lippenslaan 231, 8300 Knokke
Wanneer? Van 3 juni tot 30 september

12. MAC

Geen pop-up, maar wel een gloednieuw vast adres. Eind juni opent er een nieuwe winkel van make-up merk MAC in Knokke. Wat deze winkel extra leuk maakt zijn de hoogtechnologische snufjes zoals virtuele try-on screens waarmee je makkelijk de perfecte kleur foundation, oogschaduw of lippenstift vindt zonder dat je moet knoeien met testers.

Mac winkel knokke
MAC

Waar? Lippenslaan 334, 8300 Knokke
Wanneer? Vanaf eind juni

13. Nathalie Vleeschouwer

Knokke is dé place to be voor de hipste merken en dat weet Nathalie Vleeschouwer als geen ander. Zij opent een nieuwe winkel op de Kustlaan. Haar man en dochter hielpen met het interieur zodat niet alleen de kleding, maar ook de winkel zelf een pareltje is. Deze winkel is dus geen pop-up maar wel -nog beter- een nieuw vast adres.

vast adres Nathalie Vleeschouwer
Nathalie Vleeschouwer

Waar? Kustlaan 173, 8300 Knokke
Wanneer? Nu al te bezoeken