Hotspots: dit zijn de leukste zomerbars in Vlaanderen

Geüpdatet op 4 juni 2019 door ELLE België
Hotspots: dit zijn de leukste zomerbars in Vlaanderen

Wie zegt dat je het vliegtuig moet nemen om te genieten van een zalig vakantiegevoel? Deze zomer struikel je over de leuke zomerbars in heel wat Belgische steden.

Zit jij graag met je voeten in het zand, duik jij liever een buitenzwembad in of geniet jij nog het meest van het uitzicht op de skyline van je hometown? Wij selecteerden onze favoriete zomerbars:

1/

Zebrabeach - Gent

Summer in the city! ☀️www.zebrabeach.be

Geplaatst door Zebrabeach op Dinsdag 21 mei 2019

Van 21 juni tot en met 1 september 2019 kan jij op het binnenplein van de Zebrastraat, terecht voor de pop-up zomerbar Zebrabeach. Geniet hier op zomerse dagen van een heerlijke cocktail of een verfrissende duik in de vijver.

Waar: Zebrastraat 32, 9000 Gent
Meer info: www.zebrabeach.be

2/

Urb Egg - Brugge

Geplaatst door URB EGG-café op Woensdag 24 januari 2018

In de officiële bar van het hedendaagse kunst- en architectuur project De Triënnale kan je heerlijk aperitieven en bovendien een flinke brok cultuur meepikken. Het Urb Egg-cafe is dan ook een echte aanrader voor kunstliefhebbers.

Waar: Stationspark tussen Stationsplein en Boeveriepoort.
Meer info: facebook.com/urbeggcafe

3/

The Night - Brugge

Geplaatst door The Night op Vrijdag 31 augustus 2018

The Night mag zich een van de oudste pop-up concepten in België noemen, want deze zomerbar zag het daglicht al in 1979. Je kan je er van je sportiefste kant laten zien op het beachvolley strand en daarna lekker relaxen met een drankje op het zonneterras. Blijf je plakken tot 's avonds, dan kan je je moves like Jagger demonstreren op de dansvloer.

Waar: Tillegemstraat 55
Meer info:
zomerbarthenight.com

4/

Bar Amorse - Kortrijk

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

✖️SUMMER FEELINGS✖️#baramorse #uitinkortrijk #zomerbar #budabeach

Een bericht gedeeld door ♛ ♛ (@kenny_d_1993) op

Kraak deze zomer een flesje rosé in Bar Amorse, een gezellige openluchtbar aan de Leie. Regelmatig worden er ook dj-sets gedraaid, voor wie houdt een streepje muziek.

Waar: Budapark
Meer info: facebook.com/baramorse

5/

Ipanema - Hasselt

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s cocktail O’clock ! We are open today ! See you all at 2pm ☀️ #ipanemahasselt #summer #cocktails

Een bericht gedeeld door Ipanema Hasselt (@ipanemahasselt) op

Ook dit jaar kan je in de achtertuin van de legendarische Versuz terecht voor een hapje, een drankje en een plons in het zwembad. The place to be voor zij die een echt vakantie gevoel willen ervaren. Ook tijdens deze editie mag jij  je naast een zomerse dj-sessies ook aan live optredens verwachten.

Waar: Trichterheideweg - 3500 Hassselt
Meer info:  ipanema-hasselt.be

6/
Frunch - Brussel

Vrijdagmiddag kan je terecht bij een van de foodtrucks  die een scala aan originele en gastronomische gerechten op de BIP-binnenplaats aanbieden. Ontspan in een gezellige zomerse sfeer bij een ​​drankje terwijl de Dj's het beste van zichzelf geven. 

Waar: Koningsplein - 1000 Brussel
Meer info: www.frunch.brussels

7/

La Terrasse O2 - Ukkel

@La Terrasse O2

Geen plannen om deze zomer het land te verlaten? Ga dan op uitstap naar Brussel en waan jezelf in zuiderse sferen bij La Terrasse O2. Laat alle stress achterwege en geniet met volle teugen van de zon, muziek, en de waanzinnige cocktails.

Waar: Chaussée de la Hulpe 51/53, 1180 Ukkel
Meer info: www.la-terrasse.be

8/

Bocadero - Antwerpen

Geplaatst door Bocadero Waagnatie op Zaterdag 13 april 2019

In het hart van het bruisende 't Eilandje vind je Bocadero. Naar oude gewoonte kan je hier terecht om te zonnen, maar ook voor een cocktail of een ijsje. Of geniet bij één van de vier restaurants van een heerlijke lunch of diner. Nieuw dit jaar is Doma Antwerp en MXO een latin gril en seafood restaurant.

Waar: Waagnatie Expo & Events - Rijnkaai 150, Antwerpen
Meer info: www.bocadero.be

9/

Bar Noord - Antwerpen

Geniet met een lekkere cocktail en een pizza recht uit de houtoven van het groene uitzicht op het park Spoor Noord. Op zondag kan je bij Bar Noord ook terecht voor een gezellige brunch met je girl squad of je allerliefste.

Waar: Park Spoor Noord
Meer info: barnoord.be

10/

Jardim - Antwerpen

Is een boho-sfeertje wel je ding, dan zit je deze zomer vanaf  30 mei goed in de Antwerpse zomerbar Jardim. Met een heerlijke cocktail in de hand en fingerfood binnen handbereik geniet jij vanop het dakterras van de ondergaande zon aan de Scheldebocht.

Waar: Scheldekaai 28
Meer info: www.jardim-antwerp.be

Tocht liever een terrasje doen? Lees dan zeker: