Getest: het advies van onze lezeressen over Arkorelax® Slaap

Gepubliceerd op 16 november 2017 door ELLE België
Getest: het advies van onze lezeressen over Arkorelax® Slaap

Heb je moeite om in slaap te vallen? Of ben je nog steeds moe als je wekker afgaat? 1 op 3 Belgen lijdt aan een slaapstoornis. Gelukkig heeft ELLE.be geïnvesteerd in een nieuwe missie: het zandmannetje een boost geven door lezeressen Arkorelax® Sleep, een kuur op basis van kruiden, te laten testen. Wat denken zij erover?

Wanneer je droom werkelijkheid wordt

Een goede nachtrust waar je volledig van recupereert, het blijft soms enkel bij een droom op een bepaald moment in ons leven: tijdens de examens, wanneer je van het moederschap mag genieten of met een jetlag na een vakantie aan de andere kant van de wereld. Breaking news: Arkorelax® Slaap maakt onze droom werkelijkheid! Hoe? Door de 5 plantenextracten (Passiebloem, Valeriaan, Melissa, Hop en Escholtzia) te combineren met Melatonine (om sneller in slaap te vallen) en Vitamine B6 (om het zenuwstelsel te beschermen en vermoeidheid te verminderen). Resultaat? Arkorelax® Slaap helpt op een natuurlijke manier je te ontspannen voor je in slaap valt en alle fasen van de slaap te verbeteren.

Het verdict van onze testers?

Dankzij Arkorelax® Sleep, "voel ik mij veel meer uitgerust", legt Stephanie uit. En zij is niet de enige, want als onze testers merken verbetering op in hun slaap. Voor Magali was er "vanaf de eerste nacht verbetering!", voor anderen werd het effect "in de eerste dagen na de start" zichtbaar. "In het geval dat ik 's nachts wakker werd, viel ik veel gemakkelijker terug in slaap", zegt Anne. Het is dan ook geen wonder dat we antwoorden krijgen op de vraag "Wat denk je van Arkorelax® Slaap?" zoals "Heel goed, ik doe er gewoon mee verder" of "Ik stel dit product enorm op prijs, dank u!".

In het algemeen voelen de testers zich "minder moe". En iedereen is het eens over het gebruiksgemak van Arkorelax® Slaap. Je moet moet elke dag een tabletje nemen met een groot glas water, 30 minuten voor je gaat slapen. Wat een goede uitvinding!