Is dit het definitieve einde van Keeping Up With The Kardashians?

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Isabelle
Is dit het definitieve einde van Keeping Up With The Kardashians?WEST HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 12: (L-R) TV personalities Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner and Kylie Jenner attend Cosmopolitan's 50th Birthday Celebration at Ysabel on October 12, 2015 in West Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Cosmopolitan)

Valt het doek dan toch over Amerika's grootste reality reeks? 

Laten we eerlijk zijn: sinds haar begindagen wordt Keeping Up With The Kardashians, de show rond Kim K en haar gestoorde familie, achterna gezeten door stopgeruchten. Vooral toen Kanye West zijn intrede deed, voorspelden veel media experts het einde van de show. De man wilde niets te maken hebben met het hele concept en dreigde melkkoe Kim uit de reeks te halen. Maar kijk: twee kinderen, een overval en een mental breakdown later blijkt zelfs Zijne Heiligheid Kanye gekraakt en maakt hij deel uit van de vaste cast. (Ontdek hier trouwens alles over zijn betrokkenheid bij het huidige seizoen.)

Alles goed dus? Dat dacht je maar! Steeds meer andere leden van de familie weigeren in de beroemde dagboekkamer plaats te nemen en dat baart de fans zorgen. Eerder liet Kylie, na Kim de populaire én best verdienende zus, al optekenen niet verder te willen met de show, meer zelfs: zij heeft plannen om haar eigen TV-concept uit te bouwen. Dat ook Caitlyn Jenner niet langer in de reeks zal verschijnen, is na het schandaal rond haar autobiografie ook wel duidelijk. In nasleep daarvan lijkt nu ook Kim klaar met de show.

De ster zou de handen vol hebben aan het uitwerken van een nieuwe reality reeks, Glam Masters gedoopt, over haar zoektocht naar 's werelds beste beautybloggers in spe. Kim postte eerder deze week een zoekertje op Instagram en moedigt zoveel mogelijk beauty freaks aan hun kans te wagen om dat ene, felbegeerde plaatsje in haar persoonlijke glam squad te veroveren. Het plan is om vier gelukkigen te selecteren die elkaar wekelijks, gewapend met lipstick en airbrush, de loef moeten afsteken op televisie. (Kansje wagen? Dat kan hier!) Cool plan, Kim, maar laat dit nog tijd over voor het inblikken van moederreeks KUWTK? De experts zijn sceptisch, het einde van een tijdperk...