Nieuwe hotspot in Gent – Pasta La Vista

Geüpdatet op 10 oktober 2017 door ELLE België
Nieuwe hotspot in Gent – Pasta La Vista

Pastalovers, zet jullie schrap voor deze nieuwe pastabar! 

Pasta La Vista opende een kleine maand geleden haar deuren op de Nederkouter in Gent en brengt je naar hogere pastasferen. Eerst kan je kiezen welke soort pasta je graag eet: penne, spirelli, volkoren spirelli of spaghetti. Daarna heb je de keuze uit wel 14 verschillende sauzen. Het gaat van een bolognese classico en een carbonara, tot een pollo pasta of scampi. Voor ieder wat wils! De porties zijn erg groot in vergelijking met de lage prijzen. Je hoeft niet diep in je portemonnee te tasten, want voor een normale portie betaal je slechts 5,5 euro tot 6,5 euro en dit is meer dan voldoende. Een leuk extraatje: de pasta wordt geserveerd in unieke en gepersonaliseerde borden die gemaakt zijn door Val Pottery, een vriendin van de oprichters. Laat je verleiden:

pasta la vista gent pastabar

Ook het leuke retro interieur maakt de beleving af. Zo vind je er een zelf opgeknapte motor terug, een verdwaalde boomstam als luster en overal leuke polaroidfoto's. Omdat de oprichters zelf 27 zijn, lieten ze ook een kunstwerk maken van 'Club 27'. Zelfs in de wc kan je zacht wandelen op een grasmat! Dit alles met zelfgekozen muziek uit de 70's en 80's op de achtergrond.

interieur pasta la vista

Heb je niet zo veel tijd? Dan kan je ook afhalen. Je pasta wordt dan geserveerd in een ecologische pastabeker met een vork. Ook werkt Pasta La Vista nauw samen met Deliveroo.

Een goestingske? Dan moet je op de Nederkouter 57 te Gent zijn!

(Ook Antwerpen heeft een echt pasta paradijs!)

(Lien Egghe)