Detox lente lunch recept: Spring Rolls met Geroosterde Pompoen

Geüpdatet op 10 oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Detox lente lunch recept: Spring Rolls met Geroosterde Pompoen

Deze vegan spring rolls met geroosterde pompoen en rode curry dipsaus zijn verslavend lekker en heel eenvoudig om te maken!

Je kan eindeloos variëren met de vullingen afhankelijk van wat er in seizoen is. Heerlijk als snelle lunch on the go of licht avondmaal!

Voor het recept van deze Vegan Spring Rolls met Geroosterde Pompoen, klik HIER.

Spring Rolls met Geroosterde Pompoen

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Power Ontbijt - Chocolate Cherry Overnight Oats

LEES OOK: Buddha Bowl met Zoete Aardappel 'Frietjes'