Buddha Bowl met Zoete Aardappel ‘Frietjes’

Geüpdatet op 17 Oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Buddha Bowl met Zoete Aardappel ‘Frietjes’

Deze Buddha Bowl met Zoete Aardappel is enorm vullend en klaar in minder dan 20 minuten!

Je kan hem serveren als lunch, avondmaal of zelfs als ontbijt – tenminste, als je houdt van iets hartigs ’s morgens. Buddha bowls zijn meestal een combinatie van rijst, bonen en verschillende groenten. Ik heb de rijst vervangen door quinoa en ovengebakken zoete aardappel 'frietjes'.

Door zoete groenten zoals rode biet, wortel, zoete aardappel of pompoen aan je maaltijden toe te voegen, zal je je langer voldaan voelen en minder zin hebben in zoete tussendoortjes. Ze geven zelfs mijn humeur een flinke boost!

Voor het recept (+ video) van deze Buddha Bowl met Zoete Aardappel, klik HIER.

Buddha Bowl met Zoete Aardappel 'Frietjes'

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Valentijnssnoep - Salted Chocolate Caramel Popcorn

LEES OOK: Gezonde Comfort Milkshake - Vegan Eggnog