Smartmat lanceert kookboek

Geüpdatet op 21 mei 2019 door Christin Ho
Smartmat lanceert kookboek

smartmat1

Anders leven, beter koken. Vier jaar geleden raakte Anders Asarby van Smartmat overtuigd van een Zweeds concept om menupakketten met verse ingrediënten en bijhorende recepten aan huis te leveren. Vier jaar later brengt hij zijn eerste kookboek uit met gezonde en vooral inspirerende gerechten.

Het Belgische Smartmat is na vier jaar uitgegroeid tot de wekelijkse leverancier van gemiddeld 1500 gezinnen voor lekker en gezond koken. Het kookboek is de kers op de taart en toont aan hoe eenvoudig het is om gevarieerd te koken met pure ingrediënten.

Het is zelfs meer dan een kookboek. In 'Anders leven, beter koken' worden bijvoorbeeld ook tips gedeeld om zelf zaden te ontkiemen of restjes om te toveren tot een heerlijke lunch. Maar evengoed lees je het recept van een uitgebreid diner ergens in de velden van de Belgische Ardennen, waar oprichter Anders een oude hoeve eigenhandig verbouwde tot een ecologische verblijfplaats.

Om het geheel persoonlijker te maken, kregen inspirerende klanten het laatste woord. Zij deelden hun favoriete recepten van Smartmat en toonden aan dat anders leven, beter koken geen uitdaging is.

Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel en op www.smartmat.be voor €24.99.

LEES OOK: Getest: De Smartmat single bag
LEES OOK: Smartmat nu ook vegetarisch