Smartmat nu ook vegetarisch

Geüpdatet op 26 november 2013 door Isabelle
Smartmat nu ook vegetarisch

smartmatSmakelijk nieuwtje: Smartmat, de beste vriend van keukenprinsessen in tijdsnood, breidt zijn aanbod uit met vegetarische pakketten.

Wat? Smartmat maakt al een dik jaar furore in ons land. Het concept is overgewaaid uit Zweden en betekent in de taal van onze Noorderse vrienden “slimme voeding”. (Inderdaad, we hebben niet enkel de Zweedse bouletjes van IKEA aan het land te danken!) Klanten krijgen elke maandag een “boodschappentas” op de stoep met voldoende ingrediënten en receptjes om twee personen vier dagen lang in leven te houden. Het leuke is dat de meeste gerechten meestal in een mum van tijd kunnen worden bereid. Handig voor wie weinig tijd heeft, maar toch evenwichtig wil eten.

Vanaf 1 december biedt het bedrijf ook vegetarische opties aan. Interessant voor vegetariërs en “beginnelingen” die van de levenswijze willen proeven, maar niet echt weten hoe ze eraan moeten beginnen.

Ook proberen? Schrijf je hier in, voor 65€ krijg ook jij volgende week een vegetarische boodschappentas aan huis geleverd.