Shop je trouwjurk online

Gepubliceerd op 16 februari 2015 door ELLE België
Shop je trouwjurk online

BeFunky_WEDMYDRESSCOVER.jpg

Verloofd, maar nét geen budget voor die ene peperdure designertrouwjurk? Of net getrouwd en te veel geld gespendeerd aan je huwelijk? Dan is het nieuwe concept Wedmydress van wedding planner Charmaine James op jouw lijf geschreven!

Op deze unieke website kunnen net gehuwden hun één maal gedragen "afdankertje" kwijt aan toekomstige bruidjes! Zeg nu zelf,  je trouwjurk slecht een keer dragen om die dan voor eeuwig in je kast op te bergen -terwijl je er een toekomstig bruidje veel plezier mee kan doen - wie doet dat nu? Zo hoeft de toekomstige bruid haar droom niet op te geven, maar kan ze wel binnen haar budget blijven en ook de verkoper verdient er een aardige duit aan.  Het is niet enkel een win-win situatie, het is nog ecologisch ook! Je kunt er bovendien niet enkel terecht voor trouwjurken van topdesigners, maar ook voor schoenen, sluiers, juwelen en allerhande andere accessoires. Ideaal dus voor de bruidjes die nog 'something old' zoeken.

Schermafbeelding 2015-02-13 om 14.20.03

In de online shop kun je zelf je voorkeur aanduiden. Van designer (Ellie Saab, Manuel Mota...) tot kleur en prijsklasse, er is voor elk wat wils. Bij de beschrijving van de jurken staat niet alleen de gevraagde prijs, maar ook de originele prijs. Trek die twee af en je weet hoeveel je bespaart. Het platform is ook heel betrouwbaar aangezien alle stukken moeten goedgekeurd worden door Charmaine zelf en je rechtstreeks in contact kan komen met de verkoper.

trouwjurken

trouwjurken2

Ook ontwerpers en winkels kunnen hun overstock aan een prijsje verkopen. En bruidsmeisjes en gevraagde gasten, treur niet! Ook jullie kunnen een avondjurk uitkiezen.

Laat jouw speciale dag niet verpesten door money issues! Maak een account op de website, neem een kijkje en leef je uit. Kijk voor meer informatie ook op de het Facebook- , Twitter- , of Instagram-profiel. Maak nu je profiel aan op de website en geniet een korting van 10 euro op alle kledingstukken bij het ingeven van de code "Elle15". Wat houdt je nu nog tegen om te trouwen? Rent a priest and get married!

(Stagiaire Babette Debouver)