Jennifer Lopez toont eindelijk haar 3 (!) trouwjurken van dichtbij

Gepubliceerd op 24 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Jennifer Lopez toont eindelijk haar 3 (!) trouwjurken van dichtbij onthejlo.com

Op 20 augustus gaven Jennifer Lopez en Ben Affleck hun jawoord tijdens een grootse ceremonie in Georgia. De popster droeg maar liefst drie verschillende trouwjurken. Welke is jouw favoriet?

Wie ontwierp Jennifer Lopez’ trouwjurken?

Jennifer Lopez, maar ook haar bruidegom Ben Affleck en hun kinderen droegen werden allemaal gekleed door Ralph Lauren. Zij in drie verschillende jurken, hij in een crèmekleurige smoking en de vijf kinderen in witte ensembles uit de Ralph Lauren couturecollectie.

Jennifer lopez bruiloft ben affleck outfit
onthejlo.com

Wie deed Jennifer Lopez’ haar en make-up?

Het was JLo's vaste haarstylist Chris Appleton die de bijpassende kapsels creëerde bij de drie trouwlooks. "Bij de eerste look werd het haar strak naar achteren gedragen en zacht en losjes opgestoken aan de achterkant. Daarna hebben we het haar in een ingewikkeld, elegant opsteekkapsel gestoken", aldus Appleton. De make-up werd verzorgd door Mary Philips, ook een vaste waarde in JLo's glamsquad die verder vaak samenwerkt met de Kardashians en Hailey Bieber.

Jurk 1: hoge hals en ruches

De eerste jurk droeg Lopez om naar het altaar te lopen. De bovenkant was eenvoudig met een hoge hals en vlindermouwen. Net onder de taille komt de jurk pas echt tot leven: meer dan 1000 lapjes en 500 meter stof werden in ruches gesneden en met de hand vastgemaakt om de volumineuze, romantische rok te creëren. De look werd gecombineerd met een meterslange sluier voor extra drama.

Jurk 2: parels en kristallen

Voor de receptie kleedde Lopez zich om in een op een kroonluchter geïnspireerde jurk. Het barokke exemplaar werd versierd met duizenden parels en embroderieën. Dertig paar handen hebben samen 700 uur besteed aan het met de hand bewerken van het kledingstuk met plooien van zijden tule, kleine parelversieringen en Swarovski-kristallen.

Jennifer Lopez trouwjurken
onthejlo.com

Jurk 3: romantische zeemeermin

Tenslotte wisselde de superster een laatste keer van outfit voor een slanke jurk in zeemeerminstijl met Swarovski-kristallen versierd en een volle rok met een organza capuchon.

jennifer Lopez trouw jurken foto's Ralph Lauren
onthejlo.com

Lopez en Affleck legden vorige maand al hun geloften af tijdens een intieme ceremonie in Las Vegas, waarvoor de zangeres en actrice nog eens twee jurken droeg - een kanten ontwerp van Zuhair Murad en een mouwloos Alexander McQueen-exemplaar dat ze al "zovele jaren" had bewaard. In totaal droeg JLo dus vijf bruidsjurken tijdens wat lijkt op een heuse wedding summer.