Zo krijg je Hailey Biebers beroemde ‘Glazed Donut’ manicure

Geüpdatet op 18 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Zo krijg je Hailey Biebers beroemde ‘Glazed Donut’ manicure Imaxtree

Iedereen en z'n oma heeft het over de 'glazed donut' manicure van Hailey Bieber. Waar gaat de hype over en hoe krijg jij (verrassend makkelijke!) nagels à la Hailey?

Wie zich af en toe op het wereldwijde web waagt, weet dat Hailey Biebers glazed donut nagels overal zijn momenteel. Zoek #HaileyBieberNails op TikTok en je wordt instant overspoeld met meer dan 78 miljoen hits die de verschillende trending manicures van het model laten zien. Steeds meer nagelsalons zetten de 'Hailey Bieber Manicure' op het menu, terwijl nagellakmerken hun eigen tint ontwikkelen geïnspireerd op de ster.

Wat zijn de Hailey Bieber Glazed Donut nagels?

De manicure viert de schoonheid van de eenvoud. Geen dessins of steentjes voor Mrs. Bieber, maar een uitgepuurde manicure die helemaal past bij haar no-nonsense beautystijl. Haar nagels hebben een parelmoerachtige glans dankzij een lichte neutrale gel basislaag afgewerkt met chroompoeder. Het uiteindelijke resultaat: de kleur van een glanzende, geglazuurde donut.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Aan de basis van deze simpel-maar-doeltreffende mani staat nagelartiest Zola Ganzorigt, die de look voor het eerst creëerde voor het MET Gala. "Het was zo ongepland en kwam zo mooi uit dat het viraal ging," zegt ze aan ELLE.com. "Het was anders dan de gebruikelijke chroomnagels omdat de basiskleur zo doorschijnend en natuurlijk is," aldus de nagelstylist.

Zo creëer je de populaire manicure van Hailey Bieber

Het enige wat je nodig hebt is een dun laagje van een neutrale kleur zoals OPI's Funny Bunny nagellak met daarop chroompoeder voor het glanzende effect (Ganzorigt's gebruikt het OPI Tin Man Can Chrome Effects Mirror-Shine Nail Powder). Maak de look af met een glanzende top coat en een gel die uithardt.

Shop onze selectie voor Glazed Donut nagels

Kan je niet naar de nagelstudio of heb je geen UV-lamp, probeer dan deze producten voor een glazed donut manicure bij je thuis.

OPI nail envy hailey bieber glazed donut manicure
Nail Strengthener in 'Pink To Envy', O.P.I, €32

Shop hier

chanel nagellak hailey bieber nagels
Le Vernis in 167 'Ballerina', CHANEL, €28

Shop hier

essie nagellak hailey bieber nagels
Nagellak in 'Wire-less is more', essie, €9,99

Shop hier

dior opal nagellak
Topcoat 001 in 'Opal', DIOR, €29

Shop hier

handcreme glazed donut nagels manicure
Hand & Hair Light Cream, Authentic Beauty Concept, €19

Shop hier