Rhode van Hailey Bieber komt met 3 skincareproducten voor een glowy huid

Geüpdatet op 17 juni 2022 door Lore Ginneberge
Rhode van Hailey Bieber komt met 3 skincareproducten voor een glowy huid Rhode

Hailey Bieber's langverwachte huidverzorgingslijn, Rhode, is er eindelijk!

Waarom 'Rhode' en geen 'Bieber Beauty'?

De vraag die op ieders lippen brandt: waar komt 'Rhode' in hemelsnaam vandaan? Met deze merknaam onderscheidt Hailey zich van collega celebs als Jennifer Lopez, Kylie Jenner en Victoria Beckham, die allemaal hun eigen naam inzetten voor een eigen beautylijn. In plaats daarvan kiest Bieber voor een aanpak à la Drew House van hubby Justin, want Rhode is Haileys tweede naam. 'Hailey Beauty' was dus nooit een optie, maar volgens TMZ werden er initieel handelsmerken aangevraagd voor 'Bieber Beauty', 'Dew Beauty', 'Dewy Beauty' en 'HB Beauty by Hailey Bieber', allemaal zonder succes. Het idee voor een eigen verzorgingslijn is al even in de maak, zoveel is zeker.

Waarom lanceert Hailey een beautylijn?

Op sociale media hield Hailey Bieber haar fans al maanden in spanning met de komst van een eigen beautylijn. Dat het model kiest voor skincare hoeft niet te verbazen, want Bieber teaset al een tijdje met haar glowy, vaak make-uploze huid op sociale media. De 25-jarige ster postte onlangs een video uit Rhode's campagne, waarop ze te zien is met een zo goed als naakte huid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door rhode skin (@rhode)

Rhode lanceert 3 producten voor een glowy huid

Met 'slechts' drie producten is het duidelijk dat Rhode voor een zorgvuldig gecureerde beautyroutine gaat, helemaal volgens de less is more-filosofie van oprichster Hailey. Volgens de Rhode-Instagrampagina, biedt het merk een uitgepuurde collectie van "efficiënte, intentionele skincare". De Rhode-producten zijn multi-tasking en toegankelijk, maar ook veganistisch, cruelty-free, glutenvrij en dermatologisch ontwikkeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door rhode skin (@rhode)

De kleine maar krachtige collectie bevat een Peptide Glazing Fluid, die ze beschrijven als "Hailey's geheim voor een stralende huid" en is een lichtgewicht, snel absorberend gelserum dat werkt om je huidbarrière te hydrateren. De volgende is de Barrier Restore Cream, een rijke maar lichte crème die het vochtgehalte van de huid aanvult en een beschadigde huidbarrière kalmeert dankzij het antioxidant peptidecomplex. En tot slot het Peptide Lip Treatment, een herstellende lipverzorging die je lippen naar verluidt "zijdezacht maakt, dag en nacht". De hydraterende formule is ontwikkeld om de droge huid van binnenuit te beschermen en te hydrateren, en is verkrijgbaar in drie smaken: watermeloen, gezouten karamel en geurvrij.

Rhode is verkrijgbaar via rhodeskin.com

MEER BEAUTY NIEUWS: