Alles over het nieuwe natuurlijke skincaremerk Harvest 10.

Geüpdatet op 4 mei 2022 door Louise Fiata en Virginie Dupont
Alles over het nieuwe natuurlijke skincaremerk Harvest 10. © Ici Paris XL

Goed nieuws! Ici Paris XL lanceert een nieuw, clean beautylabel! Harvest10. is een assortiment milde, natuurlijke huidverzorgingsproducten die zo in je beautyroutine passen. Perfect om voor jezelf te zorgen zonder tijd te verliezen.

Less is more

Oogsten, creëren, recycleren... en hierbij vooral de impact op het milieu verkleinen. Die uitdaging gaat Ici Paris XL aan, met een nieuw label dat gemaakt is met de beste biologische ingrediënten. De producten van Harvest10 bevatten maximaal tien ingrediënten en de begrippen verfijning en veeleisendheid lopen als een rode draad door het hele gamma. De formules zijn clean, natuurlijk en kort, met als resultaat efficiënte producten met een weldadige invloed op de huid. Elke verzorging is verrijkt met een subtiel parfum dat doet dromen van verse witte bloemen met een vleugje groen, mandarijn en limoen.

Cleane en duurzame schoonheid

De producten bestaan voor minstens 97% uit ingrediënten van natuurlijke herkomst en allemaal zijn ze zorgvuldig geselecteerd op basis van hun effect op de huid. Harvest10. wil gezonde vegan producten, intelligent verpakt in post-consumptiematerialen, voor iedereen toegankelijk maken. Zo kiest het label voor de productie van zijn tubes met aluminium of gerecycleerd plastic, voor zijn flacons met gerecycleerd plastic en voor de etiketten met gerecycleerd glas en andere materialen. Om het gebruik van hout bij de papieren verpakkingen te beperken, werkt Harvest 10. met plantaardige vezels.

De vijf must-haves van harvest 10.

1. Flawless serum

Dit olieserum vormt de perfecte bescherming tegen onvolmaaktheden.

Le flawless serum

shop hier

2. Revitaliserende oogcontourcrème

Jouw nieuwe bondgenoot, elke ochtend! Deze crème verzacht wallen en donkere kringen en bezorgt je een stralende, uitgeruste blik.

L’anti-fatigue eye contour cream

shop hier

3. Sleeping mask

Droom je van een frisse en uitgeruste huid bij het ontwaken? Dan is dit iets voor jou: het rustgevend nachtmasker met verfrissende geltextuur verfrist je huid terwijl jij slaapt.

Le sleeping mask

shop hier

4. Plumping face cream

Een verstevigende crème die de huid hydrateert, er voller laat uitzien en de rimpels en kraaienpootjes tempert.

Le plumping face cream

shop hier

5. Purifying cleansing foam

Dit zachte reinigingsschuim schenkt je 's ochtends en 's avonds een frisse, schone en egale teint.

Le purifying cleansing foam

shop hier

Je vindt het assortiment in alle ICI PARIS XL-parfumerieën en op hun webshop.

 LEES OOK

Soft routine: 10 tips voor een milde huidverzorging

N°1: de nieuwe huidverzorgingslijn van Chanel

Waarom zijn verzorgingsproducten in ampulvorm zo effectief?