Met de app Confetti verzamel je de meest spontane trouwfoto’s

Geüpdatet op 21 juni 2023 door Lotte Gillis en ELLE België
Met de app Confetti verzamel je de meest spontane trouwfoto’s Unsplash

Geen fan van geposeerde en statische trouwfoto's? Dankzij Confetti is dat verleden tijd! De app moedigt je gasten aan om leuke foto's, filmpjes en spraakberichten te verzamelen op jouw speciale dag.

Wat is de Confetti app?

Je kan deze app zien als een soort BeReal, maar dan voor je trouwdag. Doorheen de dag stuurt Confetti berichten naar je gasten zoals: 'neem een foto van je date', 'maak een filmpje van diegene met de beste dansmoves' en 'laat een spraakbericht achter voor het pasgetrouwde koppel'. Op het einde van de dag kunnen jij en je partner alles foto's, filmpjes en spraakberichten downloaden via de app. Het resultaat is een album vol spontane herinneringen waar je nog vaak met een glimlach op zal terugkijken.

confetti captures trouwfoto's
Unsplash

Hoe werkt het?

Het grote voordeel van Confetti is dat je gasten de app niet op hun telefoon hoeven te hebben. Jij en je partner downloaden de app en vullen de gsm-nummers van je gasten in. Op de trouwdag stuurt de app uit zichzelf sms'jes naar je gasten met opdrachten waar ze op moeten antwoorden via foto, video of spraakbericht. Daarnaast kunnen de hosts (jij en je partner) ook eigen opdrachten doorsturen of mededelingen zoals 'afspraak over 5 minuten op de dansvloer'. Na afloop kunnen jullie via de app alle herinneringen makkelijk in 1 keer downloaden.

Ga voor meer informatie naar de site van Confetti of download de app in de App Store.

 

Meer inspiratie voor je trouwdag?

Dit worden de 10 grootste trouwtrends voor 2023
8 tips om de perfecte trouwjurk te kiezen
Trouwen: deze Belgische bruidsschoenen zijn even comfortabel als stijlvol