Trouwen: deze Belgische bruidsschoenen zijn even comfortabel als stijlvol

Geüpdatet op 8 juni 2023 door ELLE Partner
Trouwen: deze Belgische bruidsschoenen zijn even comfortabel als stijlvol ©Kunoka

De nieuwste collectie van KUNOKA valt op - en wel in haar eenvoud. Want het Belgische schoenenmerk stapt voor één keer af van haar kenmerkende felle kleuren, met een goede reden. Het label pakt namelijk uit met een stijlvolle bruidscollectie, 100% handgemaakt in Portugal. Die wil je hebben! 

De schoenen van KUNOKA herken je niet alleen aan hun felle kleuren en opvallende design maar eveneens aan hun prachtige afwerking en prima kwaliteit. Dat laatste geldt ook voor de nieuwste collectie van het merk. Want wanneer het op schoenen aankomt staat kwaliteit synoniem met comfort. En laat dat nu net het allerbelangrijkste aspect zijn aan een bruidsschoen.

Schoenen voor elk moment van de allermooiste dag

De collectie vormt het perfecte huwelijk tussen comfort enerzijds en stijl anderzijds. De bruidsschoenen komen er bovendien in verschillende hakhoogtes, voor elk moment van je speciale dag. Zo kan je beginnen met een hoge hak, en eindigen met een platte sandaal. Zonder daarbij in te boeten aan stijl. Jij kan volop genieten van de mooiste dag van je leven, en hoeft je niet druk te maken om pijnlijke voeten.

Shop de bruidscollectie van KUNOKA Schoenen voor elk moment van de allermooiste dag

  1. MURIEL

MURIEL is een verfijnde, goudkleurige sandaal met een smalle hoge hak van 9cm. De zachte binnenzool uit memory foam biedt in combinatie met de zachte kalfslederen voering het nodige comfort. Daarenboven is de hiel strategisch geplaatst om wiebelen te voorkomen. Ideaal om de dag mee te beginnen maar zeker ook geschikt als dansschoen tot in de vroege uurtjes.

MURIEL SANDALEN MET HOGE HAKKEN - GOLDFINCH €339

  1. KARASSA

Onze persoonlijke favoriet uit de collectie draagt de naam KARASSA. Dit paar ziet er misschien wel delicaat uit maar beschikt over de nodige dosis girlpower om je bij te staan op een van de belangrijkste dagen van je leven. De schoenen beschikken over een hak van 9cm en lederen bandjes met het signature knoopdetail van KUNOKA.

KARASSA SANDAAL MET HOGE HAK - GOLDFINCH €329

  1. CAMILLA 

De CAMILLA sandalen voegen een gesofisticeerde touch toe aan je jurk met een vleugje je-ne-sais-quoi. Ook dit paar met een vintage uitstraling heeft een hak van 9cm, een vierkante teen en knoopdetail. De zachte binnenzool uit kalfsleer en memory foam zorgt voor het nodige comfort zodat je het gevoel krijgt dat je de hele dag op wolken loopt.

CAMILLA SANDALEN MET HOGE HAK - GOLDFINCH €339

  1. CELIA 

De CELIA muiltjes zijn met hun hak van 8cm de laagste schoenen van de collectie. Ze stralen elegantie uit met hun eenvoudig design en bieden de nodige standvastigheid dankzij de strategisch geplaatste hak. Dit paar kan je ook lang na je speciale dag blijven dragen. 

CELIA SANDALEN MET HAK - DAISY €279

   5.  SANDRINE

Voor de late uurtjes is er SANDRINE, deze platte sandaal vormt de perfecte mix tussen chic en casual. De kalfsleren voering voelt extra aangenaam aan op warme dagen en maken van de SANDRINE de ideale schoen van je huwelijk tot huwelijksreis. Sofia Richie would approve!

SANDRINE PLATTE SANDAAL - DAISY €269

KUNOKA Summer Store

Deze zomer strijkt KUNOKA neer in Knokke met een pop-up Summer Store op de Zeewindstraat 3. Je shopt er van midden mei tot eind augustus de volledige collectie - inclusief bruidsschoenen. Allen daarheen! 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met KUNOKA.
kunoka.com

Lees ook :
Vijf haarstijlen die best passen bij dik haar
Wedstrijd: 10 H.A Booster Serum te winnen: de nieuwe essential voor je beautyroutine
Een serum, het essentiële elixer van uw schoonheidsroutine