Wedstrijd: 10 H.A Booster Serum te winnen: de nieuwe essential voor je beautyroutine

Geüpdatet op 7 mei 2024 door ELLE Partner

Serums verhogen de doeltreffendheid van je schoonheidsritueel en zijn dan ook essentieel. Dankzij hun lichte en vloeibare textuur worden ze snel door de huid opgenomen en hebben ze een gerichte en diepgaande werking.

Serums zijn huidverzorgingsproducten die verrijkt zijn met werkzame stoffen. Met hun lichte samenstelling dringen ze tot diep in de huid door. Een serum is een beetje als een booster die specifieke huidproblemen aanpakt. Denk maar aan dehydratatie, bruine vlekken, onvolmaaktheden door acne, rimpels en andere ouderdomstekenen, roodheid, een doffe huid, verlies aan stevigheid...

Het H.A Booster Serum van Uriage bevat 1,5% zuiver en natuurlijk hyaluronzuur. Het werkt in op alle dehydratatietekens (lijntjes, onprettig aanvoelende huid, vale teint...). Bovendien is het geschikt voor elke generatie en werkt het delicaat in op de gevoelige huid. Zijn verrijkte formule combineert heemstbloemen die de huid gladmaken en kalmeren, een duo van hyaluronzuren die zorgen voor compactheid en aquaxyl voor meer hydratatie. Die unieke samenstelling heeft een 3-in-1-effect dat de elasticiteit en stevigheid van de huid zichtbaar verhoogt.

Hoe breng je serum aan?

  • Breng het serum aan op een schone en, indien mogelijk, nog vochtige huid. Zo wordt het product nog makkelijker door de huid opgenomen.
  • Verwarm twee tot drie druppels tussen je handen als je alleen je gezicht wilt behandelen, neem vier tot vijf druppels als je ook je hals en decolleté onder handen neemt.
  • Breng het serum aan door het licht aan te drukken en beweeg je handen hierbij van het midden van je gezicht naar buiten toe. Tot slot voer je gladstrijkende bewegingen uit in de richting van de hals.
  • Daarna volgt de gezichtscrème die het serum aanvult.

Het serum zorgt voor een boost van hydratatie en een stralende huid en verdient dus zeker een plaatsje in onze beautyroutine.

Doe mee en probeer een van de tien H.A Booster Serum  te winnen:

Het antwoord vind je in de tekst!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Uriage.

Lees ook :
Tried & Tested: Waarom de iconische Ray-Ban (zonne)brillen onze go-to monturen zijn
Gerichte behandelingen tegen haartuitval
Het kapsel van het seizoen is veelvoudig gespot bij de sterren