Gerichte behandelingen tegen haartuitval

Gepubliceerd op 16 mei 2024 door ELLE Partner
Gerichte behandelingen tegen haartuitval ©René Furterer

Valt uw haar uit? Ontdek de deskundige verzorgingsproducten tegen haaruitval van René Furterer, zonder siliconen en met natuurlijke plantenextracten, aangepast aan uw type haaruitval.

Er zijn verschillende soorten haaruitval

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen de verschillende oorzaken van haaruitval, omdat elke oorzaak specifieke oplossingen vereist om het probleem doeltreffend aan te pakken.

  • Uw haar valt plotseling en massaal uit over uw hele hoofdhuid. Dit is reactieve haaruitval, vaak als gevolg van externe factoren zoals stress, na de zwangerschap/borstvoeding, seizoenswisselingen, vermoeidheid, ziekte of voedingstekorten... Het treedt meestal 2 tot 3 maanden na de gebeurtenis op en komt vaker voor bij vrouwen.
  • Uw haar valt geleidelijk en plaatselijk uit: er is sprake van progressieve haaruitval, ook wel alopecia androgenetica genoemd. Het treft zowel mannen als vrouwen en wordt erger naarmate u ouder wordt. Bij mannen komt haaruitval het vaakst voor in de frontale lob- ben, op de kruin van het hoofd, en bij vrouwen vooral langs de centrale scheiding. Deze haaruitval, die meestal hormonaal is, verandert de levenscyclus van het haar.

Ontdek meer over uw type haaruitval

René Furterer : de krachtige werking van essentiële oliën

René Furterer was de pionier in het gebruik van essentiële oliën in haarverzorging en combineer- de innovatie en botanische knowhow om de gezondheid van het haar te stimuleren. De Triphasic verzorgingsformules tegen haaruitval combineren verschillende essentiële oliën (Roze- marijn, Sinaasappel, Lavendel, Citroen) om hun effect op haaruitval te maximaliseren en haargroei te stimuleren.

De routine tegen haaruitval van René Furterer

TRIPHASIC-SHAMPOO, Voor progressieve, reactieve haaruitval

Shampooing triphasic
©René Furterer

Dankzij de biosferen die ze inkapselen, onthullen de essentiële oliën die geselecteerd werden voor Triphasic shampoo hun uitzonderlijke verzorgende kracht. Zodra ze vrijkomen bij een massage van de hoofdhuid, bieden ze al hun evenwichts- en regeneratiepotentieel en zorgen ze voor een ontspannende en tegelijk doeltreffende behandeling.

TRIPHASIC PROGRESSIVE, De behandeling tegen progressieve haaruitval

Triphasic progressive
©René Furterer
  • De essentiële oliën van sinaasappel en lavendel in combinatie met andere actieve ingrediënten (biotrinine, Pfaffia-extract, glyceryllauraat, mangosteenextract, enz.) maken het haar steviger.
  • Vanaf de 1ste maand vermindert de haaruitval. Na 3 maanden is het haar zichtbaar dichter, met +10.023 haren (in de groeifase).
  • Gebruik na de shampoo als kuur van 3 maanden, 2x per week gedurende de 1ste maand, daarna 1x per week gedurende de volgende 2 maanden. No-rinse formule. Niet- vette, niet-kleverige textuur.

TRIPHASIC REACTIONAL, De behandeling tegen reactieve haaruitval

La cure triphasic réactionnal,
©René Furterer
  • De essentiële citroenolie in combinatie met andere actieve ingrediënten (Lotus Mineral Complex TM, Pfaffia-extract, biotine, enz.) stimuleert de hoofdhuid om haaruitval te beperken.
  • Haaruitval vermindert vanaf de 1ste maand bij 92% van de gebruikers. Een kuur duurt 3 maanden, d.w.z. 12 toepassingen.
  • 1x per week aanbrengen. No-rinse formule. Niet-vette, niet-kleverige textuur.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met René Furterer.

Lees ook :

De mooiste locaties voor een droomhuwelijk

Microtrend: blauwe nagellak is de enige kleur die je dit seizoen wilt

De sterrencampagne ter ere van 100 jaar Cartier Trinity