Microtrend: de enige manicure die je deze herfst wilt

Geüpdatet op 10 september 2019 door Lore Ginneberge
Microtrend: de enige manicure die je deze herfst wilt

De terugkeer van de french manicure is een feit en je favoriete beroemdheden zijn alvast verkocht.

Love it or hate it: dit seizoen zie je overal french nails. Haal je nineties nagelstickertjes dus maar vanonder het stof, oefen zelf op het tekenen van die vervloekte witte topjes, of laat je nagelsalon weten hoe laat het is: it's French time!

Nineties kids doen vast een vreugdedansje, want ook onze nagels maken nu een tijdreis richting die old but gold nineties en nillies. Op ons denkbeeldige moodboard zien we JLo, Jessica Simpson en Christina Milian in hun low rise jeans en tank tops met witte nageltopjes. Zie je het voor je? Akkoord, French nails zijn nooit helemaal van de aardbol verdwenen, maar anno 2019 zien we de terugkeer van de retro mani met dikke witte tips (vooral bij jonge sterren) en hier en daar een gekleurde versie. Bekijk hier hoe celebrities deze old but gold nagellaktrend interpreteren. Hallo French Mani 2.0:

De klassieke French Mani

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello) op

Popsterren Camila Cabello en Beyoncé kiezen voor het classic pakketje met elegante witte randjes. Staat netjes op korte nagels en oogt een pak dramatischer op langere exemplaren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Zwarte French nails

Dua Lipa gaat net een tikkeltje donkerder en pakt uit met een zwarte French mani. Super chic en tegelijk erg discreet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dua Lipa (@dualipa) op

Ook Tom Bachik,  de vaste nail artist van vele celebs, vindt dat het tijd is voor de zwarte manicure. Hier showt hij de nagels van Hailee Steinfeld, voor de gelegenheid versierd met een nude lakje en zwarte driehoekige tips.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tom Bachik Nails (@tombachik) op

Fluo French

Mag het wat meer zijn? Fluo nagels zijn niets nieuws, je hebt ze vast gespot op ieder festival afgelopen zomer. Bella Hadid combineert ze dan ook vrolijk met haar French manicure. Het resultaat is deze vrolijke set nagels.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

En "wat Bella kan, kan ik beter" moet Kylie Jenner, aka koningin van de extravagante nagels, hebben gedacht. Deze set nagels zijn vast hopeloos onhandig voor gewone stervelingen (Hoe pel je een sinaasappel? Wat doe je met een touchscreen?), maar daar heeft Miss Jenner lak aan.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Meer beautytrends?