3 tapas-adressen in Barcelona

Gepubliceerd op 8 september 2014 door Cookanista
3 tapas-adressen in Barcelona

[caption id="attachment_47154" align="alignnone" width="625"]Cerveceria Catalana Cerveceria Catalana[/caption]

Exact 2 weken geleden zat ik nog te genieten van de brandende zon en een heerlijk glaasje cava in Barcelona, take me back! Om de regen blues wat te verdrijven deel ik graag enkele leuke tapas adresjes met jullie, want dat is toch waar een citytrip Barcelona om draait?

1. Cerveceria Catalana

Jammergenoeg kun je hier niet reserveren want je staat hier makkelijk een uur aan te schuiven voor een tafel, maar dat zegt al genoeg niet? Het wachten is zo voorbij met een glas cava en enkele montaditos , voor je het weet roepen ze je naam af en mag je aan tafel! Cerveceria Catalana is een mix van een trendy bar en traditionele tapas bar, het is er leuk zitten, de tapas zijn overheerlijk en het is er veel verfijnder dan in een traditionele tapasbar. Het wachten waard!

Carrer de Mallorca, 236, 08008 Barcelona

Tapas 24
Tapas 24

2.  Tapas 24 

Toen wij er geweest zijn was het volzet en hadden we teveel honger om te wachten maar het water kwam mij spontaan in de mond. Iedereen is vol lof over deze trendy tapas bar!

 Carrer de la Diputació, 269, 08007 Barcelona

Taller Tapas
Taller Tapas

3. Taller de Tapas 

De hippe El Born wijk in Barcelona hebben naast leuke winkels ook heerlijke tapasbars! Neem nu Tapas Del Born, tegenover Comptoir des Cotonniers. Een heerlijke Spaanse sfeer, gezellig druk en natuurlijk overheerlijke traditionele tapas!

Calle Argenteria, 51, 08002 Barcelona