Rémy Martin viert 300 jaar uitmuntendheid!

Geüpdatet op 10 juli 2024 door ELLE Partner
Rémy Martin viert 300 jaar uitmuntendheid! Rémy Martin La Coupe 300e Anniversaire
Sinds 1724 heeft Maison Rémy Martin zijn expertise en identiteit in de productie van eaux-de-vie verfijnd in het kloppende hart van de Cognacstreek, waarmee het wereldwijd een prestigieuze reputatie heeft opgebouwd. In 2024 viert dit iconische cognachuis zijn driehonderdste verjaardag met de lancering van een limited edition: de 300e Anniversaire La Coupe. Deze uitzonderlijke cognac belichaamt op schitterende wijze de eeuwenoude kennis en vakmanschap die van generatie op generatie zijn doorgegeven. De fles is prachtig vormgegeven, en weerspiegelt de historische waarden en fundamenten van het merk. Deze editie is een uitnodiging tot luxe en dromen, en wil je laten genieten van een exclusieve nectar.

De 300e Anniversaire La Coupe Rémy Martin, een absolute musthave!

De 300e Anniversaire La Coupe sluit aan bij de eeuwenoude traditie van het huis dat uitzonderlijke cognacs wil creëren. Deze speciale editie werd gecreëerd door de huidige keldermeester Baptiste Loiseau, die uit de reserves van de 290ste jubileum editie putte om ze te combineren met zijn eigen selectie van eaux-de-vie exclusief afkomstig uit de Grande Champagnestreek. Dit proces, bekend als "Réserve Perpétuelle", symboliseert de overdracht en continuïteit tussen vier generaties “Maîtres de Chai” of keldermeesters, en onthult een unieke diepte en aromatische complexiteit. Met een productie die strikt beperkt is tot 6.724 stuks wereldwijd, is deze uitzonderlijke cuvée een echt collector's item voor cognacliefhebbers en -kenners.

Rémy Martin Coupe 300th anniversary
Rémy Martin La Coupe 300e Anniversaire

Ontdek dit product

De ideale cocktail voor een fancy en trendy aperitief: de Sidecar!

De Sidecar is een legendarische cocktail die tijdloze elegantie van de jaren 1920 en moderne verfijning samenbrengt. Deze klassieker in de mixologie is uniek dankzij de harmonieuze mix van Rémy Martin-cognac en Cointreau-sinaasappellikeur, die zorgt voor een volle en geraffineerde smaakervaring.

Om een geslaagde authentieke Sidecar te maken, raadt Rémy Martin de 3-2-1-methode aan: 3 cl Rémy Martin 1738 Accord Royal, 2 cl Cointreau L'Unique, en 1 cl citroensap.

Schenk alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs en schud tot de buitenkant van de shaker bedekt is met condens. Giet het mengsel in een glas en voeg een sinaasappelschil toe voor een gastronomische touch of een citroenschil voor een frisse sensatie.

Remy Martin 1738 Accord Royal - Beperkte editie van 300e verjaardag
Rémy Martin 1738 Accord Royal - Beperkte editie voor de 300e verjaardag

Koop dit product

Beleef de Rémy Martin-ervaring

De Premium Quality-collectie van Rémy Martin wordt steeds meer gewaardeerd als een sterkedrank van topkwaliteit en vormt ook de inspiratiebron voor vele internationaal gerenommeerde bartenders en mixologen bij hun creaties. Onder deze uitzonderlijke cognacs zijn de Rémy Martin® XO, Rémy Martin 1738 Accord Royal® en Rémy Martin® V.S.O.P. ongetwijfeld de partners in crime voor al je exclusieve feestmomenten.

Remy Martin 1738 Accord Royal - Beperkte editie van 300e verjaardag
Rémy Martin 1738 Accord Royal - Beperkte editie voor de 300e verjaardag

Koop dit product

"Cognac is een grote luxe, een nobele eau-de-vie." - Victor Hugo

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Rémy Martin.
instagram.com/remymartin/

LEES OOK:

PROEF DE ZOMER: 4 MARTINI COCKTAILS DIE JE MOET KENNEN!

DE PROVENCE: WAAR DE BESTE ROSÉWIJNEN ZICH THUIS VOELEN

DIT ZIJN ALLE BESTE IJSSALONS IN BELGIË OPGEDEELD PER REGIO