Getest: de mixers van Fever-Tree die onze favoriete cocktails vereenvoudigen

Geüpdatet op 4 juli 2024 door ELLE Partner
Getest: de mixers van Fever-Tree die onze favoriete cocktails vereenvoudigen © Fever-Tree

Stel je voor: een zomeravond vol goede gesprekken onder het genot van de laatste zonnestralen, waar de sfeer gevuld is met gelach en gedeelde momenten. Met deze setting in gedachte nam Fever-Tree de kunst van het cocktails maken onder handen om het een stuk makkelijker te maken. Het team van ELLE België kreeg de kans om de nieuwe mixers te testen tijdens een afterwork en was er meteen weg van!

Innovatie en eenvoud

Fever-Tree, het gerenommeerde Britse merk bekend om zijn hoogwaardige tonics, verrast ons met twee nieuwe mixers die het leven van cocktailliefhebbers gemakkelijker maken. Eenvoud en kwaliteit blijven centraal staan in de aanpak van Fever-Tree. Dankzij deze nieuwe producten is het maken van een cocktail net zo eenvoudig als het maken van een gin tonic.

De Mojito Mixer, met zijn Mexicaanse limoenen en Marokkaanse munt, biedt een ongeëvenaarde frisheid, terwijl de Margarita Mixer citrusvruchten vakkundig mengt voor een heerlijke smaakervaring.

De Mojito Mixer

Een perfecte mix van de levendigheid van Mexicaanse limoenen en de frisheid van met de hand geplukte munt uit de regio El Bourouj. Voeg gewoon rum toe, en daar heb je een perfecte Mojito.

Recept voor de Mojito:

  • Vul een glas met ijs.
  • Voeg 50 ml rum en 125 ml Mojito Mixer toe. Roer goed.
  • Garneer met munt en limoen.

De Margarita Mixer

Een zonnige cocktail dankzij een mix van Tahitiaanse limoenen en Italiaanse bloedsinaasappels. Voeg tequila toe, schud goed en je hebt een sprankelende en verfrissende Margarita.

Recept voor de Margarita:

  • Vul een shaker voor drie kwart met ijs.
  • Voeg 50 ml tequila en 100 ml Margarita Mixer toe. Schud gedurende 15 seconden.
  • Zeef in een glas met ijs en garneer met verse limoen.

Deze nieuwigheden maken het bereiden van cocktails kinderspel: je moet enkel wat  voor de Mojito of tequila voor de Margarita toevoegen, wat ijs en je hebt een perfect drankje klaar om van te genieten. Met Fever-Tree kun je onvergetelijke momenten creëren met slechts twee kwaliteitsingrediënten.

Of het nu voor een ontspannen avond met vrienden is of een feestelijk evenement, deze mixers beloven een geslaagd moment, een uitnodiging tot gezelligheid en een ontdekking van nieuwe smaken, terwijl ze trouw blijven aan de eenvoud die de charme van de zomer karakteriseert.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Fever-Tree.

LEES OOK:

De ultieme checklist voor een vlekkeloze reis

Blondie met frambozen en witte chocolade

Bij deze 7 bars en restaurants eet je de beste oesters in Brussel