We hebben de perfecte plek gevonden voor een heerlijke Paasbrunch!

Gepubliceerd op 26 maart 2024 door ELLE Partner
We hebben de perfecte plek gevonden voor een heerlijke Paasbrunch! ©Steigenberger Icon Wiltcher's

Dit jaar biedt het Steigenberger Icon Wiltcher’s je een onvergetelijke ervaring om Pasen te vieren. Het hotel zal jouw zondagse brunch omtoveren tot een iconisch moment om te delen met jouw dierbaren!

Vanaf nu zal de zondagsbrunch bij Wiltcher’s niet meer wekelijks zijn, maar gereserveerd worden voor speciale momenten. Deze momenten zullen nauwkeurig gekozen worden om liefhebbers de gelegenheid te geven deze ervaring te delen met hun naasten.

Voor de volwassenen...

Voor deze gelegenheid nodigt het hotel je uit om te genieten van de "Paasbrunch-formule", toegankelijk voor iedereen op 31 maart 2024 van 12:30 tot 15:30. Of je nu een hotelgast of een externe klant bent, je wordt vriendelijk uitgenodigd om te genieten van een hapje en een drankje. 

Een verscheidenheid aan lekkernijen zal voor je klaarstaan: grote buffetten met warme en koude voorgerechten, een gevarieerde selectie aan warme gerechten, een ruime keuze aan kazen, een weelderig buffet met speciale paasgebakjes en andere heerlijke verrassingen. De prijs bedraagt €105 per persoon met 50% korting voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

En voor de kleintjes!

Pasen zonder verstopte eitjes? Onmogelijk! De allerkleinsten zullen zich ook geweldig kunnen amuseren dankzij de spannende eierspeurtocht. Het Steigenberger Icon Wiltcher’s is niet alleen een iconisch hotel in de stad gelegen aan de Louizalaan; het is ook een plek waar zoete en onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Voor meer informatie, neem contact op met Wiltcher's op +32 (0) 542 42 42 of via fandb.brussels@steigenberger.com

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Steigenberger Icon Wiltcher’s.

LEES OOK:

3 snelle recepten tegen food waste

Bakken met Pasen: 11 originele TikTok-recepten

"Docks Fashion Show", een gevarieerde en inclusieve modeshow