De magie van Kerstmis bij Docks Bruxsel

Gepubliceerd op 27 november 2023 door ELLE Partner
De magie van Kerstmis bij Docks Bruxsel ©Unsplash

Agendatip! Maak je klaar voor het winterseizoen bij Docks Bruxsel, en waar je in winterwonderland. Een overview van wat je te wachten staat:

Black Friday

Op vrijdag 24 november staat er iets spanneds te gebeuren bij de MediaMarkt-winkel: de lancering van een Black Box. Om deel te nemen, heb je een aankoopbewijs van 20€ of meer nodig,  dat je in het winkelcentrum hebt verkregen. Eenmaal in de zwarte doos word je begroet door een hostess en heb je dertig seconden om zoveel mogelijk cadeaus te vinden, aangeduid met unieke lootjes die het te winnen item aangeven. Je laatste opdracht? Voer je gegevens in op de tablet om je vondsten te valideren.

Tijdens het Black Friday-weekend zal Docks geopend zijn op zaterdag 25 november 2023 van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag 26 november 2023 van 11.00 uur tot 18.30 uur.

Adventskalender

Het aftellen voor de feestdagen is begonnen met de terugkeer van de adventskalenderwedstrijden. Vanaf de eerste dag van december tot kerstochtend maak je elke dag kans op mooie prijzen. 

Deelnemen kan via het Instagram-account van Docks

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Docks Bruxsel (@docksbruxsel)

1- Abonneer je op @docksbruxsel

2- Tag drie vrienden in de comments

3- Deel de wedstrijd in je verhaal en tag: @docksbruxsel, gebruik ook de hashtag #joyeuxnoeldocks

4- Stuur je gegevens door in een privébericht: achternaam, voornaam en telefoonnummer.

En dat is het!

Bezoek van Sinterklaas

Laat je onderdompelen in de magie van de feestdagen en ontmoet Sinterklaas in zijn charmante peperkoekenhuisje. Hij zal aanwezig zijn op woensdag 29 november van 13.00 uur tot 18.30 uur, op zaterdag 2 december van 11.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 18.30 uur, en tot slot op woensdag 6 december van 13.00 uur tot 18.30 uur. De goede Sint komt aan, soms met de tram, soms met de bus, of zelfs met een wonderlijke boot om de liefste kleine bezoekers te begroeten. Een heleboel snoepgoed, stripboeken, kleurpotloden en vele andere verrassingen wachten op de jonge bezoekers, om nog maar te zwijgen van een speciale wensdoos waarin kinderen hun brieven persoonlijk aan Sinterklaas kunnen sturen.

Bezoek van de Kerstman

Geniet op 23 december van de kerstsfeer met drie schitterende parades om 14.30, 15.30 en 16.30 uur. De volgende dag, 24 december, van 13.00 tot 17.00 uur zal de Kerstman zelf je verwelkomen, begeleid door gospelmuziek voor een onvergetelijke ervaring. Laat je meeslepen door de feestvreugde in het Kerstdorp van Docks Bruxsel, dat geopend is van 20 november 2023 tot 7 januari 2024, waar cadeaus, lekkernijen en drankjes op je wachten, en niet te vergeten onze betoverende ijsbaan.

Magische momenten gegarandeerd voor jong en oud!

©Unsplash

Vergeet niet je schaatsen aan te trekken!

We staan te popelen om, net als toen we klein waren, onze schaatsen aan te trekken. Bovendien organiseert Docks Bruxsel samen met Red Bull een aantal exclusieve donderdagen voor volwassenen. Zet alvast 30 november, 14 december, 21 december en 4 januari in de agenda en trekker lekker chill naar de schaatspiste. Kom als koppel of met vrienden van de feestelijke sfeer genieten. Het wordt gegarandeerd dolle pret.

Glijd gezwind en met een cocktail in de hand over het ijs, op het ritme van de muziek van onze dj’s. Dankzij een aantal bekende partners worden deze avonden een echt succes. Samsung, BYD en Kia staan in voor de innovatie, YouWok en Black & White voorzien de schaatsers van mini burgers, Gong Cha zorgt voor een bruisende pauze met bubble tea en de chefs van Afrobowl staan in de keuken een uniek culinair hoogstandje te bereiden. Ook Proximus is van de partij. Dankzij hen blijven de schaatsers verbonden, op en naast het ijs. Tot slot staat High Security in voor een veilig verloop van het event. 

Vergeet niet dat Docks Bruxsel nog meer in petto heeft om iedereen een magische kerst te bezorgen. Dankzij de schitterende decoratie, speciale events en de organisatie van exclusieve happenings beloven de laatste weken van het jaar hier onvergetelijk te worden.

Haal die schaatsen dus maar uit de kast en laten we de eindejaarsperiode op een feestelijke manier inzetten!

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.
docksbruxsel.be

LEES OOK:
De magie van Kerstmis bij Docks Bruxsel
De allerlekkerste adventskalenders voor foodies
Couple goals: matching horloges van Swatch