Adventskalenders voor foodies en zoetebekken

Geüpdatet op 2 december 2019 door Lore Ginneberge
Adventskalenders voor foodies en zoetebekken

Tel af naar Kerstmis met één van deze adventskalenders vol lekkere verrassingen.

Neen, kalenders vol chocolaatjes zijn niet voorbehouden voor kinderen! Maar ook voor wie liever de gezonde toer op gaat, of houdt van een lekker glaasje zijn er adventskalenders. Deze stijlvolle cadeautjes wil je eigenlijk liefst zelf houden. Benieuwd wat er achter de 24 raampjes zit?

Voor green girls: een kalender vol biologische thee

Aftellen naar kerst met een warme kop thee, er zijn ergere manieren om december door te brengen. De Pukka-aftelkalender bevat 24 verschillende zakjes, zodat je naast de classics (after dinner!) ook nieuwe smaken kan ontdekken. De opbrengst van deze kalender gaat trouwens, net als alle Pukka-producten, deels naar Natuurpunt.

adventskalender pukka

Shop hier

Voor de chocaholic: het adventsdoosje met Belgische pralines

De lekkernijen van Neuhaus zijn een waar begrip in ons land en ver daarbuiten. Geen betere manier om je dag te beginnen (of avond af te sluiten) dan met een Belgisch pralientje, zeker wanneer ze verpakt zitten in een classy doosje.

neuhaus adventskalender

Shop hier

Voor de fit foodie: de muesli kalender

Zegt chocolade je niets? Ook gezonde foodies kunnen vol verwachting uitkijken naar Kerst, maar met een dagelijkse portie muesli in plaats van snoep. Zo heb je meteen een voedzaam ontbijtje voor de hele maand!

adventskalender muesli

Shop hier

Voor levensgenieters: aftellen met shotjes

Met deze alcoholische adventskalender weet je vast iemand blij te maken (jezelf, bijvoorbeeld). Elke dag een andere soort gin, en dat gedurende de hele maand? Laat het aftellen beginnen!

gin adventskalender

Shop hier

Voor fijnproevers: de wijnkalender

Of één glas rood per dag nu heel gezond of net heel schadelijk is, laten we in het midden. Wat we wel weten, is dat er geen betere manier is om uit te kijken naar kerst met een fles wijn - of vierentwintig. Achter elk deurtje schuilt een fles rood, wit of rosé. Tegen kerstdag ben je een volleerd wijnkenner!

adventskalender wijn cadeau kerst

Verkrijgbaar bij Aldi voor €49,99