De allerlekkerste adventskalenders voor foodies

Gepubliceerd op 21 november 2023 door Lore Ginneberge
De allerlekkerste adventskalenders voor foodies Waterdrop

Tel af naar Kerstmis met één van deze adventskalenders vol lekkere verrassingen.

Neen, kalenders vol chocolaatjes zijn niet voorbehouden voor kinderen! Maar ook voor wie liever de gezonde toer op gaat of houdt van een lekker glaasje zijn er adventskalenders. Deze stijlvolle cadeautjes wil je eigenlijk liefst zelf houden. Benieuwd wat er achter de 24 raampjes zit?

VOOR DE THEE ADDICT

Dubbele dosis thee

Wachten op Kerstmis met een kop thee in de hand, er zijn ergere manieren om december door te komen. Dit jaar heeft Pukka 2 adventskalenders bedacht, waaronder de "Days of Giving", met 48 theezakjes (waarvan 24 unieke mengsels)! Deze verrassingen stellen je in staat om nieuwe smaken te verkennen en de klassiekers van het merk opnieuw te ontdekken.

pukka adventskalenders thee kerst
Pukka

Shop hier

Handgemaakte mousseline theezakjes

Om vóór de tijd in de kerstsfeer te duiken, nodigt Palais des Thés je uit om elke adventsdag te vergezellen met een mousseline van hun beste geurende theesoorten, uitzonderlijk en infusies. Of hoe je een smaakvolle toets aan je maaltijden, pauzes op het werk of cocoon-avonden kunt toevoegen.

Palais des Thes adventskalenders kerst thee
Palais des Thes

Shop hier

Christmas in Love

Elegant in rood en goud, nodigt deze kerstkalender uit om gedeelde momenten te vieren. Met liefde en vreugde van het samenzijn in gedachten, bevat deze Mariage Frères kalender 25 unieke theesoorten om elke dag te ontdekken en te proeven in afwachting van Kerstmis.

Mariage Freres
Mariage Frères

Shop hier

Kintsugi

Ga op een reis naar Japan voor een theepauze. Elk van de 24 vakjes opent een nieuwe wereld: een biologische thee, een biologische rooibos of een biologische infusie die je een dagelijks rustmoment biedt tot Kerstmis. Voor nog meer verrassingen verstopte het merk tien sleutelhangers in haar kalenders. Voor de vinder: een jaar lang gratis thee!

Thes de la Pagode kerst
Thes de la Pagode

Shop hier

Betoverde Tuin

Dit jaar nodigt Dammann Frères theeliefhebbers en infusie fans uit om zijn vrolijke en kleurrijke betoverde tuin te verkennen, bedacht door PANGEA, een kunstenaarscollectief dat op het raakvlak van kunst en design creëert. Ga mee op ontdekkingstocht naar magische smaken en geuren die ons leiden door een assortiment van 24 individueel verpakte zakjes.

Shop hier

VOOR DE CHOCOHOLIC

Pop-up adventskalender

De pralines van Neuhaus zijn een vaste waarde in ons land en daarbuiten. Niets beters om de dag mee te beginnen - of de avond mee af te sluiten - dan een Belgische praline, vooral wanneer deze verborgen zit in een feestelijke adventskalender, als een betoverende kerstdecoratie in het hart van de Grote Markt van Brussel... Voor elke verkochte adventskalender doet Neuhaus een donatie aan Make-A-Wish, want er is geen betere tijd van het jaar om de dromen van anderen waar te maken.

kalender advent neuhaus kerst feestdagen
Neuhaus

Shop hier

Coole chocoladekalender

Met de uitstraling van een besneeuwd bewoond door kabouters, nodigt deze adventskalender je uit om elke dag een iconische chocolade van Maison Pierre Marcolini te proeven, door een ijzige selectie die gewijd is aan alle lekkerbekken.

pierre marcolini chocolade adventskalender
Chocolade adventskalender, Pierre Marcolini

Shop hier

Knetterende adventskalender

'Elke dag een vakkie, zo wordt aftellen 'n makkie': met een mini verrassing in alle smaken van de regenboog - witte chocolade met amandel tot zeezout-karamel en knettersuiker - hoop je stiekem dat het nog lang geen kerst is. Laat die chocolaatjes maar blijven komen...

Shop hier

Chocolade Jungle

Benoît Nihant is een van die chocolatiers die ons elk jaar laten dromen met hun adventskalenders. Voor 2023 nodigt de chocolatier liefhebbers van Grand Cru chocolade uit om het einde van het jaar te vieren in het hart van een betoverde jungle, onder een weelderig bladerdak. Een mysterieuze wereld, gevuld met prachtige vogels en heerlijke chocolaatjes.

adventskalender pralines chocolade
Benoit Nihant

Shop hier

VOOR DE GEZONDE FOODIE

Muesli maniak

Is chocolade niets voor jou? Ook de gezonde foodies kunnen de aftelling tot Kerstmis beginnen, met een dagelijkse portie muesli. Geniet van een voedzaam ontbijt voor een maand!

My Muesli
My Muesli

Shop hier

Drink meer water

Met hun adventskalenders moedigt Waterdrop iedereen aan om meer water te drinken in de aanloop naar de feestdagen. Met fruitige smaken, kerstaccessoires, Limited Editions en nieuwigheden, wordt wachten op Kerstmis kinderspel!

Waterdrop adventskalender
Waterdrop adventskalender

Shop hier

VOOR DE KOFFIELIEFHEBBER

Om de start van de feestdagen te markeren, lanceert Nespresso een limited edition feestdoos vol Vertuo of Original koffiecups. De adventskalender laat koffieliefhebbers elke dag gedurfde en vertrouwde smaken ontdekken, geïnspireerd door de Alpen.

Nespresso kalender kerst
Nespresso

Shop hier