Bij boutique fitness Mix in Brussel is sporten pure luxe

Geüpdatet op 11 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Bij boutique fitness Mix in Brussel is sporten pure luxe Mix Brussels

Vergeten zijn de dagen van saaie sportscholen met losse gewichten en loopbanden. Raak geïnspireerd om je fysieke en mentale gezondheid te trainen bij Mix, een gloednieuwe boutique fitness in Brussel dat zich onderscheidt als de ultieme plek voor zowel sportieve als wellness-ervaringen.

Mix, meer dan een gym

Gelegen in Watermaal-Bosvoorde aan de groene rand van het Zoniënwoud, herdefinieert Mix wat een sportschool kan zijn. Je vindt er geen doorsnee fitnesscentrum, maar een multi-disciplinaire hotspot die zich uitstrekt over meer dan 21.000 vierkante meter. Ontworpen door Belgische talenten Lionel Jadot en Ateliers Zaventem, biedt Mix een naadloze integratie van sport, welzijn en luxe, allemaal in een esthetisch aantrekkelijke setting.

Van top-notch apparatuur tot personal training en groepslessen

Bij Mix vind je state-of-the-art apparatuur en immersieve groepslessen die prestatiegericht zijn - denk yoga, reformer pilates, spinning en boxing. Het Health & Performance Center, een primeur voor Brussel, biedt gespecialiseerde diensten zoals fysiotherapie, voedingsleer en slaapcoaching. Het is niet gewoon een gym; het is een complete ervaring voor je fysieke en mentale welzijn.

Mix Brussels
Mix Brussels

Baden in luxe

Naast fitness biedt Mix een uitgestrekte wellness met zowel een binnen- als buitenzwembad en een scala aan lichaamsbehandelingen en massages. Of je nu op zoek bent naar een verkwikkende spa-dag of een sportief avontuur in het zwembad, Mix heeft alles wat je hartje begeert.

Wat Mix bijzonder maakt, is de diepe worteling in Belgische cultuur en design. Samenwerkingen met lokale merken zoals Serax en Ann Demeulemeester verhogen het gevoel van luxe en authentieke ervaring. Het is echt een Belgische parel waar performantie en ontspanning samenkomen.

Een social club in het groene hart van Brussel

Het concept van Mix gaat echter nog verder dan sport alleen, want de gym huist in een beschermd gebouw met onder meer een viersterrenhotel en een co-workingruimte, waar je in een inspirerende setting aan de slag kunt gaan.

De all-day eatery maakt de ervaring compleet. Of je nu zin hebt in een gezonde lunch of een duurzaam diner, de menukaart vol seizoensgebonden en lokaal geteelde ingrediënten zoals chia, spirulina en matcha zal niet teleurstellen. En dat allemaal zeven dagen per week, de hele dag door.

Mix Brussels Fitness
Mix Brussels

In deze sociale hub waar je kunt sporten, werken, eten, ontspannen, netwerken en overnachten is alles aanwezig om je work-life balance perfect in evenwicht te houden - en dat in het groene hart van onze hoofdstad.

  • Adres: Vorstlaan 25, 1170 Watermaal-Bosvoorde
  • Meer info: mix.brussels