ELLE HAIR POWER TOUR: de winnares en finalistes van onze casting zijn bekend!

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 door ELLE Partner Foto’s: Caroline Delwiche
ELLE HAIR POWER TOUR: de winnares en finalistes van onze casting zijn bekend!

De ELLE Hair Power Tour zorgde voor onvergetelijke herinneringen en getextureerd haar dat straalde als nooit tevoren. Gedurende 6 verschillende dagen waren de winkels van April dé place to be voor ontmoetingen, ontdekkingen en om de schoonheid van gekruld en golvend haar te vieren.

Tijdens deze events, die in samenwerking met Les Secrets de Loly werden georganiseerd, konden de deelnemers meer te weten komen over de verzorging van getextureerd haar. De haarexperts van Les Secrets de Loly waren aanwezig om een persoonlijke haardiagnose uit te voeren, advies te geven en hun kwalitatieve producten voor te stellen, van shampoo en verzorging tot stylingproducten.

 

Maar het draaide niet alleen om haar! Gedurende de hele tournee konden de deelnemers zich namelijk ook kandidaat stellen om het nieuwe covergezicht te worden van het volgende beautynummer van ELLE België.

De winnares en de 4 finalisten

De feestelijke afsluiter, die plaatsvond in Le Flore in Brussel, was het hoogtepunt van dit avontuur. In een elektrische sfeer werden de namen van de grote winnares en de vier finalistes bekendgemaakt. Elke deelnemer heeft onze harten veroverd door de diversiteit en de schoonheid van getextureerd haar onder de aandacht te brengen. Deze vijf uitzonderlijke vrouwen zullen met hun prachtige haardos in ons volgende nummer verschijnen en er hun beautygeheimen verklappen om duizenden lezers en lezeressen te inspireren. 

 

Elle België en Les Secrets de Loly bundelden hun krachten tijdens deze ELLE Hair Power Tour door hun expertises te combineren en zo de schoonheid van getextureerd haar in de verf te zetten en haardiversiteit te vieren.

 

We willen iedereen die dit ongelooflijke avontuur is aangegaan en gevolgd heeft hartelijk bedanken. We kijken er alvast naar uit om de beautypareltjes die we samen hebben ontdekt met jullie te delen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Les Secrets de Loly.
secretsdeloly.com

 

LEES OOK:
Hoe hou je van je natuurlijk haar?
Back to the roots: vrouwen met dichte krullen veranderen de spelregels
Heb jij het druk? Dankzij deze life hack bereid je in no time een gezonde maaltijd