Niet te missen: de Barbie Roller Dance Party bij Docks Bruxsel

Gepubliceerd op 11 augustus 2023 door ELLE Partner
Niet te missen: de Barbie Roller Dance Party bij Docks Bruxsel ©Shutterstock

De Disco Roller Skating omarmt de #Barbiecore trend en dompelt ons onder in een girly universum voor haar laatste avond op zaterdag 12 augustus. Schrijf je in en trek je rolschaatsen aan.

On track, Barbie girl!

Docks Bruxsel heeft de zomer laten rollen met haar skatingsbaan midden in het hart van het winkelcentrum. Zaterdag 12 augustus opent de Disco Roller Skating Rink voor de laatste keer zijn deuren met een avond waarin de magie van Barbie tot leven komt. Geniet van een avondje vol goede vibes, gelach en glamour van 20.00 uur tot middernacht

Met dit adults only event belooft de Barbie Roller Dance Party een 100% roze ervaring. Duik in de levendige sfeer van de rollerbaan op Place Godin, speciaal getransformeerd voor deze betoverende avond.

©Pers.

Klaar om te stralen?

Vol levendige kleuren en opzwepende muziek zal de Barbie Roller Dance Party, in samenwerking met "Warner Bros by Smartoys", White Cinema en Red Bull, je verrassen.

Boost je energie met een Red Bull-drankje en dans de hele nacht. Laat je verleiden door Barbie-popcorn, een vleugje zoete zachtheid om je avond te begeleiden. En vergeet vooral niet om dit glamoureuze moment vast te leggen met de Barbie-selfieplekken.

Kom naar de Barbie Roller Dance Party en sluit de zomer af in stijl!

Ik schrijf me in!

Dit is ook je laatste kans om deel te nemen aan de grote "Drive-to-store" wedstrijd en geweldige prijzen te winnen. Hoe neem je deel? Scan de QR-code ter plaatse en ontdek of je gewonnen hebt aan het einde van de zomer. 

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.
docksbruxsel.com

LEES OOK:
De leukste kledingstukken om zelf te haken
Maritozzi zoals in rome met bloem voor koekebrood van soubry
ELLE Hair Power Tour : Word de cover girl van ons beautynummer