ELLE Hair Power Tour : Word de cover girl van ons beautynummer

Gepubliceerd op 9 augustus 2023 door ELLE Partner
ELLE Hair Power Tour : Word de cover girl van ons beautynummer ©Les Secrets de Loly

Behoor jij ook tot het populaire clubje van de vrouwen met getextureerd haar? Mis dan zeker onze ELLE Hair Power Tour doorheen het hele land niet en neem deel aan de casting van de covergirl voor onze volgende beautyspecial!

ELLE België en Les Secrets de Loly bundelen hun krachten tijdens een (haar)tournee die de grootste rocksterren waardig is. Maar deze keer ben jij de ster! Op zes verschillende data zien we je graag verschijnen in verschillende April-winkels in heel België om jou te leren hoe je je getextureerde haren beter kan verzorgen. Over welke haartypes hebben we het precies? Op basis op van criteria zoals volume, porositeit, dikte of dichtheid kun je getextureerd haar onderverdelen in verschillende krultypes. Denk aan licht golvend haar, maar ook dichte krul.

Herken je jezelf hierin? Dan zal je het geweldig vinden om de experts van Les Secrets de Loly te ontmoeten. Je krijgt de kans om een haardiagnose te laten uitvoeren, advies te krijgen en hun producten te testen in het gezelschap van het team van ELLE België. Als kers op de taart zal je je tijdens onze tournee ook kandidaat kunnen stellen als curly cover girl voor het magazine van november.

Wat is Les Secrets de Loly?

Het is een reeks natuurlijke producten die Loly (Kelly Massol) in 2009 ontwikkelde voor getextureerd haar, van shampoo over verzorging tot leave-in- en stylingproducten. Haar doel is om natuurlijk haar zijn volle kracht terug te geven dankzij een ideale routine die het haar reinigt, ontwart, hydrateert en voedt volgens zijn specifieke behoeften.

Het programma van de ELLE Hair Power Tour

Breng een bezoekje aan jouw plaatselijke April-winkel om kennis te maken met de haarexperts van Les Secrets de Loly. Deze deskundigen op het gebied van getextureerd haar geven je graag advies, stellen een diagnose van je haar en ontwikkelen jouw ideale haarroutine op maat. Bovendien kan je de producten uittesten en ontvang je een goodiebag*.

  • 18/08: Knokke Lippenslaan 243 - 8300 Knokke

Schrijf je nu hier!

Hoe kan je deelnemen aan de casting van onze volgende beautycover?

Ga naar een van de ontmoetingsmomenten tijdens de ELLE Hair Power Tour, waar je ontvangen zal worden door het team van ELLE. Zij zullen je vervolgens uitnodigen om een foto te maken en een inschrijvingsformulier in te vullen. Onze criteria? Deze inclusieve castingsessie staat open voor alle vrouwen met natuurlijk haar en stralende schoonheid. En daar behoor jij ook toe, toch?

My Hair My Power banner, Les Secrets de Loly
©Les Secrets de Loly

*Zolang de voorraad strekt

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Les Secrets de Loly.
www.secretsdeloly.com

À lire aussi :
Paco Rabanne en Zalando lanceren exclusieve collab
Verouder twee keer minder snel met de nieuwe generatie verzorgingsproducten
Familux Resorts: jouw volgende gezinsvakantie