Familux Resorts: jouw volgende gezinsvakantie

Gepubliceerd op 11 april 2023 door ELLE Partner
Familux Resorts: jouw volgende gezinsvakantie

Je hoeft helemaal niet naar de andere kant van de wereld te reizen om onvergetelijke herinneringen te maken. Hotelketen Familux verwelkomt jou en je kinderen met plezier voor een topvakantie speciaal ontworpen voor gezinnen. 

Een gezinsvakantie is de ideale gelegenheid om een gezellig moment met je dierbaren te beleven, de banden te versterken en even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De vier Familux-resorts bieden een ontspannen vakantie aan en voorzien in de behoeften van zowel kinderen als ouders.

Vakantie voor jong en oud 

Familux is de eerste en enige luxehotelgroep ter wereld die zich uitsluitend richt op gezinnen met kinderen. De 4 resorts in Oostenrijk en Duitsland bieden gevarieerde landschappen tussen berg en bos. Hun doel? Alle leden van het gezin een ideaal verblijf bieden dankzij hun ruime omgeving, kindvriendelijke voorzieningen, wellnessruimte met spa en sauna en gastronomische keuken. Voor elk wat wils!

Een verkwikkend verblijf in een groene omgeving 

The Grand Green is een van de resorts van de Familux-hotelketen gelegen in het hart van het Thüringer Woud in Duitsland. Het is de ideale plek om met het gezin te ontspannen en te genieten van de rust en de natuur. Wat er allemaal op het programma staat? De goed opgeleide Kids Coaches zorgen van maandag tot en met zondag voor de kleinste gezinsleden. Ondertussen kunnen de oudere gasten genieten van een namiddagje farniente of ontspanning in de spa. De sportievelingen kunnen op hun beurt hun hartje ophalen in de langlaufruimte van het resort die het hele jaar door geopend is. Om de dag in stijl af te sluiten, biedt het restaurant van The Grand Green gastronomische maaltijden die vergezeld gaan van heerlijke wijnen uit de eigen kelder van het resort.

Bring your kids, find yourself

Familux draagt zijn slogan hoog in het vaandel en garandeert een brede waaier aan activiteiten. The Grand Green biedt onder meer een 100 meter lange waterglijbaan en een overdekte speeltuin van meer dan 2.000 m² waar je kids zich kunnen uitleven. In de zomer staat er ook een springkasteel en biedt het resort een ontspannende ontdekkingswandeling doorheen het Thüringer Woud. Het sportcentrum en het toeristisch informatiecentrum Oberhof stellen bovendien het hele jaar door spannende activiteiten voor in de omgeving van Rennsteig. Zoals je ziet, zal je je geen moment vervelen.

Meer weten? Neem een kijkje op www.Familux.com of www.Thegrandgreen.com

LEES OOK:

Waar vind je een tweedehandse trouwjurk?
Diane von Furstenberg : ‘Ik heb mezelf stap voor stap uitgevonden’
#THEAGEIFEEL: de hashtag die social media zal veroveren