Getest & goedgekeurd: snel en easy zelf golven maken in je haar

Geüpdatet op 4 september 2023 door ELLE Partner
Getest & goedgekeurd: snel en easy zelf golven maken in je haar ©BaByliss

Klaar om wat glamour toe te voegen in je leven? Met prachtig golvend haar kun je zo op de rode loper lopen stralen!

Hoe begin ik eraan? Welke stylingtool gebruik ik? Welke beweging moet ik maken om mooie gelijke golven te krijgen? Hoe behoud ik mijn krullen langer? Veel vragen… Maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Dankzij de nieuwe stylingtool Wave Secret Air van BaByliss – hét nummer 1 merk voor stylingtools in Europa - creëer je zelf prachtige golven in een handomdraai. Je stapt elke dag de deur uit alsof je je eigen privé haarexpert at home hebt.

Je kunt op meerdere manieren golvende lokken creëren voor die heerlijk zomerse ‘ik kom net van het strand’-look. De catch is wel dat de golven mooi gelijk en gedefinieerd moeten zijn. Dankzij een stylingtool die hier speciaal voor ontwikkeld is – en met de nieuwste technologie – kun je dit vanaf nu bij je thuis bereiken.

@ellebelgium Work mornings are a rush, but your hair doesn’t have to be! Try this easy hairstyle with the @babyliss Wave Secret Hair to slay your back-to-work look effortlessly 💁‍♀️✨ #WaveSecretAir #StyledByELLE #PoweredByBaByliss #hairstyles #backtoworkhairstyle #backtoschoolhairstyle #backtowork #backtoschool #easyhairstyles  #hairinspo #ELLEteam @Laura Collu ♬ Escapism. - Super Sped Up - RAYE

Het geheim: maak enkel golven tot 3/4 van de lengte van je lokken voor een natuurlijk effect. Nog een tip: wissel de richting van de krullen af (naar binnen en naar buiten) om meer volume en nonchalance in je coupe te brengen. Wanneer je klaar bent met stylen, ga dan met je vingers lichtjes door je lokken om de golven losser te maken en ze meer natuurlijk in elkaar te laten overvloeien.

De nieuwe MUST-HAVE

Golvende haar ziet er misschien simpel uit, toch zijn nonchalante wavy lokken een van de moeilijkste coupes om thuis zelf na te bootsen. Je hebt er vaak veel tijd, geduld en moeite voor nodig en je moet ervoor zorgen dat ze er niet té gestyled uitzien… Gelukkig krijg je hulp van de Wave Secret Air: in enkele minuten tijd kun je op elk type haar én volledig effortless prachtige golvende lokken creëren. Deze revolutionaire styler is supermakkelijk om te (leren) gebruiken, maakt snel en automatisch golven die lang houden en je hoeft er helemaal geen kapperservaring voor te hebben. Je hoeft zelfs je haren niet meer steil te maken voor je aan je krullen begint. Een onmisbare tool als je ’t ons vraagt!

Le Wave Secret Air
De Wave Secret Air is beschikbaar tegen de adviesprijs van 179,90€ via BaByliss.com, MediaMarkt, Krëfel, Vanden Borre, Carrefour en Fnac.

Nadat je je haarlok in het apparaat hebt geplaatst en het greepje toeknijpt, zal het ijzer je haren automatisch rond de keramische cilinder wikkelen. De lokken worden langs elke kant gelijk opgewarmd zodat de golven perfect en regelmatig zijn. Je kunt met de stylingtool je lokken met de wijzers van de klok mee, tegen wijzers in of afwisselend krullen.

De anti-klittentechnologie voorkomt knopen in je haren: de slimme sensoren zien wanneer het haar verkeerd in het apparaat werd geplaatst en de tool laat de lok dan meteen los.

Er zijn drie temperatuurkeuzes – 180° C, 200° C en 230° C – waardoor je met deze tool op elk type haar en in elke haartextuur prachtige golven kunt maken.

De truc om ervoor te zorgen dat je golven lang in vorm blijven, is ze fixeren met koude lucht. Wanneer je lok uit het apparaat komt, zorgt het Cool Air Smart System voor een zachte en koele luchtstroom op de gekrulde lok, zonder de vorm te beïnvloeden. Deze optie zorgt ervoor dat je golven extra lang houden.

Zoals met elke stylingtool met warmte gebruik je best steeds een hittebeschermende spray op elke lok om je haren optimaal te beschermen.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met BaByliss.

LEES OOK:
How to: 4 makkelijke en opvallende festivalkapsels
Harman Kardon, bluetooth speakers met finesse
20 Belgische beautymerken die je moet kennen