Harman Kardon, bluetooth speakers met finesse

Gepubliceerd op 27 juli 2023 door Jeff Ribas en ELLE Partner
Harman Kardon, bluetooth speakers met finesse

Geen betere plek dan het sfeervolle Montreux Jazz Festival om je nieuwste collectie voor te stellen, besliste Harman Kardon. Het designmerk lanceerde er op 6 juli zijn drie nieuwste Bluetooth-luidsprekers van topklasse. Dit iconische audiomerk viert dit jaar eveneens haar 70e verjaardag en trekt daarom de feestelijke kaart. Op 15 september maken maar liefst 3 modellen hun opmerkelijke debuut. Zonder twijfel weldra een grote hit bij liefhebbers van geluid en design!

Begin juli kon je Harman Kardons gloednieuwe modellen high-end Bluetooth-speakers ontdekken in Montreux. Als een historische partner van het Montreux Jazz Festival, zorgde Harman Kardon voor een sensatie tijdens dit festival dat elk jaar de grootste internationale sterren samenbrengt aan de oevers van het Meer van Genève. Al 70 jaar weet dit wereldberoemde audiomerk geluid van absolute topkwaliteit te combineren met een elegant en strak design. De nieuwe generatie Harman Kardon Bluetooth-luidsprekers zet de schuifregelaar ongetwijfeld een tandje hoger door exclusieve items aan te bieden waarvan de release gepland staat vanaf 15 september.

HARMAN KARDON AURA STUDIO 4, EEN EXCELLENTE AUDIOVISUELE ERVARING

Bluetooth luidspreker Harman Kardon Aura Studio 4 ©Harman Kardon
Luidspreker Aura Studio 4 © Harman Kardon

De Harman Kardon Aura Studio 4 combineert modern design met uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze nieuwe Bluetooth luidspreker, vervaardigd uit gerecyclede materialen, nodigt uit om naar muziek te luisteren zoals het bedoeld is. Het toestel, een echte heilige graal voor alle audioliefhebbers, bevat ook een lichtsysteem dat ons onderdompelt in een multisensorische ervaring die je in totale vervoering brengt. Je kiest uit verschillende lichtstemmingen met kleuren die harmoniëren met de muziek. Goed voor een uniek klankuniversum dat zich subtiel met het visuele vermengt en tegelijkertijd voor een sfeer van welbehagen in ons interieur zorgt.

HARMAN KARDON GO + PLAY 3, DE NIEUWE GENERATIE

Harman Kardon Go + Play 3
Luispreker Go + Play 3 © Harman Kardon

Deze nieuwe draagbare luidspreker is zowel op vlak van ontwerp als techniciteit opnieuw ontworpen en tilt de veelgeprezen Go + Play-lijn naar nieuwe hoogten. Met zijn batterijduur van 8 uur en zijn bijzonder geslaagde ergonomie kan hij heel gemakkelijk naar elke ruimte in huis worden verplaatst doordat het geluid zich automatisch aanpast aan de omgeving waarin hij staat. De Go+Play heeft een verfijnde, verhoogde behuizing gemaakt van gerecyclede materialen zonder in te boeten aan de kwaliteit. De Go + Play 3 past perfect in elk interieur.

HARMAN KARDON LUNA, DE VERFIJNDE NOMADE 

Harman Kardon Luna
Luidspreker Luna © Harman Kardon
De nieuwste aanwinst van het merk valt op door zijn elegante en minimalistische ontwerp waarin alle audiotechnologie van Harman Kardon zit verwerkt. Deze discrete en elegante luidspreker heeft een batterijduur van 12 uur om je de hele dag door naar je favoriete afspeellijsten te laten luisteren, waar je ook bent, zelfs buiten. De Luna is ook ontworpen om bestand te zijn tegen enkele onvoorziene gebeurtenissen, zoals toevallige spatten, regen of zelfs een korte duik in een zwembad! Het ideale muzikale audio-accessoire voor jouw levensstijl.
Beleef de Harman Kardon ervaring

 harmankardon.com