Divine Wines: ontdek wijn

Geüpdatet op 6 september 2023 door ELLE Partner
Divine Wines: ontdek wijn ©Anna Bratiychuk

Divine Wines biedt een reeks fijne referentiewijnen en nieuwigheden om zowel de meest veeleisende wijnliefhebber als de beginner tevreden te stellen.

Soms overdrijven we, omdat we het allemaal te goed willen doen. Dan wordt wijn complex, technisch en ver van ons bed. Alsof je een bijzondere neus en een zeer scherp smaakgevoel moet hebben om je lippen aan de meest prestigieuze drank te durven zetten.

En dat terwijl de wereld van de wijn gebaseerd is op eenvoud, duidelijkheid en passie. Een openhartige wereld, met een focus op samenzijn. Goede wijn is een kunst- en een levenswerk, het behoort tot het beste wat de aarde ons te bieden heeft, een onvergelijkbaar erfgoed. Wijn is voor wie zich er eerlijk en oprecht voor openstelt en neemt je mee op reizen vol fascinerende aroma's.

©Kevin Kelly

Divine Wines, een plek om te delen

Bij Divine Wines vertelt wijn het verhaal van wijnmakers en hun unieke terroirs. Deze wijnwinkel wil de wereld van de wijn voor iedereen toegankelijk maken. Het team heeft kennis van zaken en loopt over van liefde voor deze godendrank. De sommeliers van Divine Wines luisteren naar je verwachtingen, smaak en vragen, beschrijven aroma’s met treffende woorden en bevelen geduldig de gepaste wijnen aan.

In de kelder wacht een selectie van de lekkerste wijnschatten, met rode, witte en roséwijn, gerenommeerde champagne en zelfs enkele pareltjes van eigen bodem.

©Amy Chen

Nog geen kennis over wijn? Dan zul je een duidelijker beeld krijgen over wat jou aanspreekt, welke aroma's aangename herinneringen oproepen, welke regio's en terroirs in harmonie zijn met jouw smaakpapillen. Weet je al wat je zoekt? Dan kan je in dialoog gaan met andere kenners om zo je observaties en ervaringen te bespreken en je kennis nog verder te ontwikkelen.
Twijfel je nog? Proef maar eens.
Ben jij ook een echte wijnliefhebber? Hier ontdek je alles waar je van houdt. Klanttevredenheid komt hier immers op de eerste plaats.

Wijnboxen om je passie te voeden

De wijnboxen van Divine Wines bieden maandelijks een selectie wijnen om cadeau te geven of om thuis van te genieten, en dat alles voor slechts €35. Kies een thema, het aantal flessen en het doel  van de box (cadeau, proeverij, maaltijd, evenement...). Tegelijk met je box (online besteld en geleverd waar je maar wilt) ontvang je de proefnotities samengesteld door de sommeliers van Divine Wines.

Lang leve de wijn!

©Davidson Luna

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Divine Wines.
www.divinewines.be

Lees ook :
Onze top 10 Italiaanse restaurants in Antwerpen
Sooner, onze favoriete films van de zomer
SUMMER ROLLER SKATING IN DOCKS BRUXSEL: HOE WAS HET?