SUMMER ROLLER SKATING IN DOCKS BRUXSEL: HOE WAS HET?

Gepubliceerd op 14 juli 2023 door ELLE Partner Foto’s: Maurine Wilmus
SUMMER ROLLER SKATING IN DOCKS BRUXSEL: HOE WAS HET?

We hebben er halsreikend naar uitgekeken en moeten toegeven dat de avond onze stoutste verwachtingen heeft ingelost. De ongelofelijke rollerpiste van Docks Bruxsel zinderde dan ook van de energie.

Het winkelcentrum is hot deze zomer en tijdens de openingsavond op 30 juni konden enthousiaste lezeressen en gulle influencers daar tussen de events en animatie volop van meegenieten.

HET EVENT VAN DE ZOMER

In een vrolijke, verwachtingsvolle sfeer werd de rollerpiste in gebruik genomen. Maar daarvoor konden de genodigden eerst kennismaken, kletsen en tips uitwisselen over mode, schoonheid, lifestyle en inspirerende anekdotes. De stemming zat er meteen in. Maar ook culinair werden de gasten in de watten gelegd: frisse Cointreau-margarita's, ijskoude Fuze Tea, verfijnde Thai Café of lekkere Zespri-kiwi ...

Verder waren er een aantal zorgvuldig geselecteerde merken aanwezig: Samsung, Koezio, Protection Unit, Proximus, Nostalgie, Warner Bross, You Wok en Train World. Het was een geweldig event waar iedereen nog lang met een gelukzalige glimlach aan zal terugdenken. En wie weet bij hoeveel van de bezoekers nu een passie voor rolschaatsen is ontstaan ... Het was echt een geslaagde avond. Dat bewijst maar weer eens dat het perfect mogelijk is om mensen met een verschillende achtergrond samen te brengen op een gezellig en fun event en in een vrolijke en vriendschappelijke sfeer.

HIER IS DA FEESTJE!

Heb je ook zin gekregen om het Summer Roller Skating in Docks Bruxsel te gaan ontdekken? Dat kan en wel tot 12 augustus!

Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de grote "Drive-to-store"-wedstrijd. Misschien win je wel een van de grote prijzen! Je hoeft alleen maar ter plaatse te zijn, een QR-code in te scannen en dan het einde van de zomer af te wachten om te weten of je bij de winnaars hoort.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.

Lees ook :

Streamingplatform Netflix opent een eigen restaurant

Milkywaysblueyes neemt je mee naar het MARTINI Gala in Milaan

Amazon België houdt eerste Prime Day – shop onze selectie Prime Deals voor op reis