Delitraiteur, de maaltijdoplossing van ontbijt tot diner

Geüpdatet op 28 juni 2023 door ELLE Partner
Delitraiteur, de maaltijdoplossing van ontbijt tot diner ©Delitraiteur

Of je nu een vroege of net een late vogel bent: een lekker, gezond en volledig ontbijt is de sleutel voor een geslaagde dag! Hartig of zoet? Snel of "brunch-mode"? Delitraiteur heeft voor elk wat wils.

's Ochtends hebben we soms weinig inspiratie om een evenwichtig ontbijt klaar te maken. En ook voor wie het al van 's morgens vroeg druk-druk-druk heeft of voor wie gewoon geen zin heeft om zelf een gezond ontbijt klaar te maken, is er één oplossing: Delitraiteur. Delitraiteur heeft immers een uitgebreid assortiment van ter plaatse bereide verse producten, kant-en-klaargerechten, belegde broodjes en dranken. Daar kun je bij het ontbijt of in de loop van de dag van genieten.

Ja, inderdaad, naast de soepbar, bereide gerechten, snacks, kaasafdeling en desserts biedt Delitraiteur nog tal van andere producten aan die heerlijk zijn bij het ontbijt: diverse soorten granola en yoghurt maar ook een fruitbar voor een vruchtensapje barstensvol vitaminen. En wat dacht je van de bakkerijafdeling met broodjes en koffiekoeken of een assortiment zorgvuldig geselecteerde verse groenten en fruit? Daarnaast heeft Delitraiteur ook een volledig Nespresso-gamma. Zo kunnen we ter plaatse een kopje heerlijke koffie drinken of we nemen er eentje to go. Ideaal om de dag goed te beginnen!

Tijdens het weekend kunnen we er inspiratie opdoen voor een mooi gedekte tafel vol lekkers: schijfjes avocado op toast met gerookte zalm (en ja hoor, bij Deli zijn de avocado’s precies rijp genoeg om ze de dag zelf nog op te eten), roereitjes en een geurige koffie. Voor de kinderen (en alle anderen) halen we yoghurt uit de koelkast en ook de granola staat al klaar. Die gaat erin als zoete koek, samen met de nog warme koffiekoeken en een glas versgeperst sinaasappelsap. Da's pas echt genieten ...

KEUZE TE OVER, ELKE DAG VAN DE WEEK

Je snapt het al, lekkerbekken kunnen bij Delitraiteur hun hartje ophalen. Wist je trouwens dat hun openingsuren aangepast zijn aan ieders leefwijze? Ben je iemand die bij de eerste zonnestralen het bed uitspringt of werk je vaak heel laat? De Delitraiteur-winkels zijn elke dag open (zelfs op feestdagen), van 7 tot 22 uur. In zijn 43 Belgische verkooppunten wil Delitraiteur maaltijden aanbieden die aan ieders ritme zijn aangepast. Tegelijk wil het zich ook inzetten voor het milieu en is het steeds op zoek naar de beste compromissen voor onze planeet. Wat wil een mens nog meer?

Ontdek alle Delitraiteur-verkooppunten op delitraiteur.com.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Delitraiteur.
Delitraiteur.com.

Lees ook :
Hebben: de lekkerste haarparfums
Bloemig en verfrissend: de St-Germain Spritz is de it-cocktail van de zomer
De ultieme paklijst voor een weekendje weg