Summer Roller Skating: hét evenement van de zomer bij Docks Bruxsel

Gepubliceerd op 15 juni 2023 door ELLE Partner
Summer Roller Skating: hét evenement van de zomer bij Docks Bruxsel

In juli en augustus loopt alles op rolletjes bij Docks Bruxsel! Er wordt een rolschaatsbaan geïnstalleerd in het hartje van het shoppingcenter en om de opening ervan te vieren, nodigen we je uit voor de ‘Summer Roller Skating’-avond op 30 juni.

Lezeressen en influencers samenbrengen, dat vinden we geweldig! En als we dat dan ook nog eens kunnen doen in een leuke en zomerse sfeer, zien we de dingen groots. Schrijf je in en maak kans op een van de 75 duotickets die exclusief voor deze avond worden weggegeven.

Ik schrijf me in!

Geniet tussen surfplanken en ontmoetingen door van een Cointreau margarita, een ijskoude Fuze tea of geef je energie een boost met een Redbull. Proef de smaken van Thaï Café en doe nieuwe energie op met een lekkere Zespri kiwi. Profiteer tussen je beste inline-skatetrucs van een bril geschonken door Nostalgie en de verschillende evenementen georganiseerd door Koezio, Warner Bross en Proximus. Andere partners ter plaatse zijn Samsung, MediaMarkt, Protection Unit, Train World en YouWok.

Op zoek naar nog meer plezier? Doe mee aan de grote wedstrijd op de site en probeer één van de grote prijzen te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is ter plekke een QR-code te scannen en wachten tot het einde van de zomer om de namen van de winnaars te weten te komen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.
docksbruxsel.be

LEES OOK:
HydraFacial: de populairste gelaatsverzorging ter wereld
Lazy Workout: zes eenvoudige oefeningen in het zwembad
Trouwen: deze Belgische bruidsschoenen zijn even comfortabel als stijlvol