Vaderdag cadeautips voor papa’s die van eten en drinken houden

Geüpdatet op 8 juni 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Vaderdag cadeautips voor papa’s die van eten en drinken houden© Unsplash

Is je papa zot van eten en drinken? Check dan zeker dit lijstje met Vaderdag cadeautips vol heerlijke geschenken.

Je hoeft niet meer te zoeken naar een origineel cadeau voor Vaderdag. Dit lijstje bevat inspiratie voor tal van geschenken voor papa's die verzot zijn op lekker eten en drinken. Van chocolaatjes tot een unieke fles rum, er is voor ieder wat wils.

Verfrissend biertje

Als je papa wel eens een biertje drinkt, kan je hem verrassen met het biologisch bier Kerel. Het bier is in België geproduceerd en is de ideale verfrissing op een warme dag. Een leuke ontdekking voor bierliefhebbers.

Bier Kerel vaderdag
Pale Ale 5% Bio, Kerel

Shop hier

Chocolade sigaren

Als je een exclusief chocoladecadeau wil geven voor Vaderdag, zijn de sigaren van Benoît Nihant wat je zoekt. De sigaren zijn speciaal ontworpen om alle papa's in de bloemetjes te zetten. Ze bestaan volledig uit Grand Cru-chocolade en praliné. Een genot voor alle zoetekauwen.

Chocolade sigarendoos vaderdag
Doos met vier sigaren, Benoît Nihant

Shop hier

Dzjing giftbox

De dzjing giftbox is het perfecte cadeau voor alle papa's die geen gelegenheid voorbij laten gaan om een cocktail of mocktail te drinken. De box bevat een fles dzing, een 100% biologisch drankje op basis van gember en limoen dat een perfecte basis is voor cocktails en mocktails. Daarnaast zitten er in de giftbox enkele cocktail must haves zoals een jigger en een receptenboekje.

Dzing vaderdag
Giftbox Enjoy your moment, Dzjing

Shop hier

Gezonde aperobox

Waarmee kan je Vaderdag beter vieren dan met een aperobox? De box van Xavies' x Nona bevat alles voor een geslaagde aperitief en is bovendien gezond.

Giftbox vaderdag
Aperobox, Xavies' x Nona

Shop hier

Wijn van Tomorrowland

Sola Vida is een ideaal cadeau voor papa's die houden van exclusieve wijnen. Hij is gemaakt met druiven van topkwaliteit en gebotteld in een unieke fles. De wijn die tot stand is gekomen in samenwerking met Tomorrowland is de perfecte aanvulling van elke wijncollectie.

Solo vida
Reserva Brut Nature Gift Box, Solo Vida

Shop hier

Belgische chocolade

De Amusettes van van Neuhaus zijn perfect voor chocoladeliefhebbers die niet willen kiezen. Het doosje bevat vijf smaken omwikkeld in kwaliteitschocolade. Een vaderdaggeschenk om van te smullen.

Chocolade vaderdag
Belgian Chocolate Moments Amusettes, Neuhaus

Shop hier

Limited edition rum

Don Papa bracht een limited edition rum uit ter gelegenheid van Vaderdag. De rum uit de Filipijnen wil niet alleen de papa's in de bloemetjes zetten, maar ook bewustwording creëren over het belang van natuurbehoud. Van een uniek cadeau gesproken.

Don papa Rum vaderdag
Rum Limited Edition Art Canister, Don Papa

Shop hier

LEES OOK: De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk(lijstje) voor elk type papa