Shopping: hier vind je de lekkerste chocolade voor Pasen

Gepubliceerd op 30 maart 2021 door Lore Ginneberge
Shopping: hier vind je de lekkerste chocolade voor PasenLes Tartes de Francoise

Met de huidige lockdown kan je misschien geen chocolade voor Pasen halen in de winkel, maar bij deze feestdag hoort natuurlijk wat lekkers. De beste chocolade en koekjes laat je gewoon aan huis leveren! Of verras jij familie en vrienden met een klein cadeautje?

1. Neuhaus

Neuhaus paaseitjes doos
Neuhaus

De paascollectie van Neuhaus, dat is niet alleen overheerlijke chocolade, maar ook mooie verpakkingen die zelfs als decoratie kunnen dienen. Zoals de schattige paaseidoosjes met vlinders, gevuld met een assortiment chocolade eitjes. Een cadeautje waar je jezelf of anderen meteen blij mee maakt!

Je kan deze kopen op neuhauschocolates.com

chocolade, pasen, shopping
Assortiment chocolade paaseitjes, Neuhaus, €12

Shop hier

2. Galler

Van traditionele zakjes met eitjes tot een metalen designei vol lekkers of chocolade kippen en konijntjes: Galler heeft aan alle zoetekauwen groot en klein gedacht. Net als vorig jaar organiseert het Belgische chocoladehuis een Paasspel op social media. Meer info over de paaseierenjacht vind je op Facebook en Instagram!

pasen chocolade paaseitjes galler
Galler

Shop de chocolade in de supermarkt of op galler.be

3. Benoit Nihant

Benoît Nihant inspireert zich op Peru, het betoverende land waar hij vijf jaar geleden zijn eigen cacaoplantage opstartte. De chocolatier ontwierp een Incamasker van grand cru-chocolade. Binnenin zitten tal van chocoladeverrassingen verstopt: van kleine paaseitjes en klokjes tot schildpadden die maar wat graag ontdekt willen worden!

Benoit Nihant
Benoit Nihant

Verkrijgbaar via benoitnihant.be

4. Tony's Chocolonely

Tony's Chocolonely is niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk. Deze chocolade is fairtrade en komt in verschillende smaken. Denk aan de absolute bestseller: een mix van karamel en zeezout of stracciatella. Voor Pasen stopten ze enkele bestsellers (meringue-citroen!) in een vrolijke wikkel.

Je vindt ze bij debijenkorf.be

5. Philip's Biscuits

philips biscuits
Philip's Biscuits

Het hoeft niet altijd chocolade te zijn, vier Pasen eens met koekjes! Bij de Antwerpse bakker Philip's Biscuits hebben ze speculaas in de vorm van konijntjes. Of probeer een paasmandje met verschillende koekjes en ook een paar chocolade eitjes. Dat is het beste van twee werelden.

De koekjes vind je op philipsbiscuits.online.

6. Les Tartes de Françoise

Zie je jouw paaseitjes liever in de vorm van een taart (same!), dan mag een artisanale biscuittaart met een zachte mousse, krokante praliné feuilletine en vanilleslagroom niet ontbreken op de paasbrunch.

paastaart pasen
Les Tartes de Françoise

Bestel jouw taart via tartes.be

7. LINDT

lindt pasen
LINDT

Shop hier

De gouden paashaas uit melkchocolade blijft het ultieme geschenk. Al meer dan 65 jaar zorgt deze iconische chocoladecreatie voor plezier bij jong en oud. Daarnaast biedt LINDT paasemmertjes vol kleine eitjes waarmee elke paaseierenraap een feest wordt.

Je koopt de chocolade in LINDT-boetieks of online

8. Deliveroo x The Chocolate Makers

Samen met The Belgian Chocolate Makers stak Deliveroo de koppen bijeen om tot 4 unieke, nog niet eerder gerealiseerde smaken te komen die het aanbod van Deliveroo perfect weerspiegelt: een chocoladecreatie voor bij sushi, pizza, milkshakes en poké bowls.

deliveroo pasen
Deliveroo

De gelimiteerde chocolade eieren zijn exclusief beschikbaar via Deliveroo.be bij Otomat in Antwerpen, Gent & Leuven, The Belgian Chocolate Makers in Brussel en Surfside Poké in Namen en Luik.