De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk(lijstje) voor elk type papa

Geüpdatet op 1 juni 2023 door Marthe De Mooter en Lore Ginneberge
De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk(lijstje) voor elk type papaUnsplash

Een cadeau geven aan je papa is niet altijd makkelijk, want wat kan hij nog meer wensen dan een dochter zoals jij? Wij lijsten onze favoriete vaderdagcadeaus op.

Geen inspiratie voor Vaderdag? Wij helpen je met enkele cadeautips. Omdat elke papa anders is, gingen wij op zoek naar diverse geschenken. Je zal er zeker een of meerdere vinden die perfect zijn voor jouw papa. Heeft je vader een specifieke interesse of hobby? Check dan zeker onze thematische cadeaulijstjes voor Vaderdag.

Vaderdagskaart

Het moeten niet altijd grootse geschenken zijn, een klein gebaar kan al een glimlach toveren op het gezicht van je papa. Met een kaartje van Kaart Blanche laat op een grappig manier je liefde voor je vader zien. Een perfect cadeau voor papa's die "geen cadeau willen". De kaartjes zijn ook leuk als extraatje bij een ander cadeau.

Kaart vaderdag
Best taxi, Kaart Blanche

Shop hier

Denkspelletje

IQ Twins is het perfecte spel voor alle papa's die ervan houden hun hersenen te kraken. Het is de bedoeling om verschillende figuren te maken met de kleurrijke vormen. Dankzij het compact formaat kan je papa het spel overal spelen: op de trein, in de zetel, aan de keukentafel, ...

Denkspel vaderdag
IQ Twins, SmartGames

Shop hier

Aged muurspiegel

Is je papa een deco-lover? Dan is deze aged muurspiegel iets voor hem. De robuuste spiegel geeft karakter aan elke ruimte. Bovendien past het eenvoudig design overal.

Aged muurspiegel vaderdag
Aged muurspiegel, Dawn Sweitzer

Shop hier

Waterfles

Een waterfles is het ideale cadeau voor elke milieubewuste papa. Hij kan de fles meenemen naar het werk of gebruiken tijdens het sporten. Bovendien kan je de waterflessen van Mepal personaliseren met een foto of een tekstje. Een ideaal cadeau dus.

Waterfles
Waterfles pop-up Campus, Mepal

Shop hier

Bourgondische geschenken

Als je papa houdt van eten en drinken, dan vind je het ideale cadeau zeker in het lijstje met cadeautips voor papa's die van eten en drinken houden. Van spullen om zich uit te leven in de keuken tot heerlijke hapjes en drankjes, de lijst heeft het allemaal. Genoeg inspiratie voor jaren aan vaderdagcadeaus.

Technologische snufjes

Dads and their toys. Als je papa een echte techlover is, moet je zeker het lijstje met perfecte vaderdaggeschenken voor techlovers checken. De geschenklijst bevat de nieuwste technische snufjes. Je papa zal gegarandeerd nog jaren plezier beleven aan deze cadeaus.

Vaderlijke fashion en beauty

Heeft je papa een even grote kleerkast en evenveel verzorgingsproducten als je mama? Haal dan inspiratie uit het lijstje met Vaderdag geschenken die je papa doen stralen. Je ontdekt er de nieuwste modetrends en de beste verzorgingsproducten. Je cadeau zal je vader - letterlijk en figuurlijk - laten stralen.

LEES OOK: De leukste uitstappen voor Vaderdag