De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk voor elk type papa

Gepubliceerd op 7 juni 2021 door Lore Ginneberge
De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk voor elk type papaUnsplash

Cadeau inspo nodig voor Vaderdag? Omdat elke papa anders is, gingen wij op zoek naar geschenken die je vader gegarandeerd leuk vindt, of hij nu houdt van koken, de nieuwste sneakers of slimme speakers.

De tech papa

Met het EK in het verschiet en weinig gelegenheid om dit in groep te vieren, vindt de ultieme voetbalervaring dit jaar thuis plaats. Verras je papa met een draagbare smart speaker van Sonos waarop elke 'GOAAAL' haarscherp weerklinkt. Of leg samen voor een Samsung smart tv waarop vaderlief het voetbal kan volgen én tegelijkertijd live kan becommentariëren met vrienden via het scherm.

sonos roam vaderdag
Sonos Roam, €179

Shop hier

samsung smart tv
Samsung Neo QLED, vanaf €1699

Shop hier

De sneakerhead

Een limited edition schoen van het Amerikaanse Sebago met Amsterdams streetwearlabel Patta, een unieke samenwerking tussen het Italiaanse schoenenmerk Superga en de Japanse designer Teppei Suguya... Deze pareltjes mogen niet ontbreken in papa's collectie.

Sebago x Patta schoenen
Sebago x Patta schoenen, €270

Shop hier

superga schoenen mannen vaderdag cadeau
Artifact by Superga, €129

Shop hier

Om zijn look compleet te maken zijn er de artistieke sokken van Socksial Club. De sokken worden ontworpen door bekende artiesten en de opbrengst gaat gedeeltelijk naar BXL Refugees. Elke maand een vers paar voor vaders voordeur? Ga dan een sokkenabonnement aan!

sokken vaderdag
Socksial Club, €20 per paar of €17 voor een maandabonnement.

Shop hier

De cultuurfanaat

Leest je papa graag? Dan is een Storytel-abonnement een geweldig idee. Dit luisterboekenplatform staat je toe om waar dan ook naar de allernieuwste (inter)nationale bestsellers te luisteren. Onderweg, tijdens het joggen of 's avonds in de sofa.

storytel abonnemen
Storytel

Koop hier een abonnement

De Bourgondiër

Liefde gaat door de maag. Is je papa een zoetekauw, dan zijn de artisanale koekjes van Philip's Biscuits of de marespeinpralines van Louis d'Anvers een verrukkelijke attentie. Is je vader meer van de drinkbare cadeaus? Nog meer Belgische ideeën doe je op met de personaliseerbare OMER vaderdagbox maar ook de Dada Chapel Vodka op basis van aardappelen is een uniek geschenk van eigen bodem. De whisky van Ardbeg valt dan weer bij kenners in de smaak.

koekjes vaderdag
Philips Biscuits speculaas, €18,95

Shop hier

cadeaus vaderdag geschenken ideeën
Louis D'Anvers chocoladepralines met marsepein, €12,50

Shop hier

Dada Chapel Vodka
Dada Chapel Vodka, te koop bij Rob The Gourmet Market in Brussel

Shop hier

bier vaderdag cadeau
OMER vaderdagbox, €19,95

Shop hier

Ardeg Scorch Single Malt Whiskey
Ardeg Scorch Single Malt Whisky, €129,99

Shop hier

De metroman

Met het zwoele Paco Rabanne-parfum Invictus Victory voelt papa zich de held van de dag, elke keer opnieuw. Stijlvol voor de dag komen kan dan weer met een rugzak slash aktetas Belgische makelij. In de tas van Lies Mertens komen comfort, functionaliteit en design samen.

De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk voor elk type papa - 12
Invictus Victory, Paco Rabanne €71,90 voor 50 ml

Shop hier

WILLIAM backpack men
WILLIAM backpack, Lies Mertens, €685

Shop hier

Sportieve vaders

Een horloge met robuust design mag niet ontbreken op avontuur. Het Garmin Instinct-sporthorloge meet alle activiteiten in openlucht en houd je geconnecteerd en in conditie.

sporthorloge mannen cadeau garmin
Garmin Instinct horloge, €349

Shop hier