Vaderdag shopping: het perfecte cadeau voor elk type papa

Geüpdatet op 19 juli 2019 door ELLE België
Vaderdag shopping: het perfecte cadeau voor elk type papa

Cadeau-inspiratie nodig voor Vaderdag? Omdat elke papa anders is, gingen wij op zoek naar geschenken die je vader gegarandeerd leuk vindt.

Hiervoor gingen wij ten rade bij Dries Boven van Luxury for Men, voor de ultieme Vaderdag cadeaus:

De bourgondiër

Advies van Dries: "De bourgondische vader geniet met volle teugen van het leven. Uitgebreid tafelen, barbecueën in de tuin, eten met familie en vrienden. Kortom: deze vader houdt van gezelligheid en een hapje en een drankje. Deze vaders maak je sowieso blij met cadeaus die een culinair tintje hebben."

Dit zijn de favoriete cadeaus:

De groene papa

Advies van Dries: "De groene vader houdt van tuinieren en is dan ook vaak in en om het huis te vinden. Werken in de moestuin, zwoegen op de boerderij, maar vooral veel tijd buiten spenderen. Deze vader heeft groene vingers en houdt van de natuur. Je doet hem zeker een plezier met cadeaus waarmee hij volledig in de natuur kan opgaan. Back to basics met deze papa!"

De ELLE video van vandaag :
HALLOWEEN: 5 BANGELIJK LEKKERE COCKTAILS

Dit zijn de favoriete cadeaus:

De sportieve papa

Advies van Dries: "De sportieve vader houdt zijn conditie graag op peil en is in zijn vrije tijd vaak actief bezig. Hardlopen, fietsen, fitnessen, zwemmen, … het is een echte sportman. Deze energieke vader maak je zeker blij met cadeaus die hij kan gebruiken tijdens z'n favoriete sportactiviteit."

Dit zijn de favoriete cadeaus:

De globetrotter

Advies van Dries: "De globetrotter is nieuwsgierig, open minded en heeft een ongelooflijke hang naar avontuur. Hij is veel op pad en reist dan ook graag de wereld rond. Deze reislustige vader maak je zeker blij met cadeaus die hij on the road kan gebruiken, zoals een portemonnee, een trolley of een toilettas. Maar vergeet niet: de globetrotter laat zich ook graag verrassen!"

Dit zijn de favoriete cadeaus:

De metro papa

Advies van Dries: "De metro vader is vaak - meer dan traditioneel ingestelde mannen - geïnteresseerd in persoonlijke verzorging, mode en trends. Een bekend voorbeeld is David Beckham. Deze vader is vaak piekfijn uitgedost en heeft veel aandacht voor zijn kleding. Geschenken voor uiterlijke verzorging vallen bij deze man zeker in de smaak."

Dit zijn de favoriete cadeaus:

 

(Stagiaire Kaat Monsieur)Stilista