Vaderdag geschenken die je papa (letterlijk) doen stralen

Geüpdatet op 7 juni 2023 door Marthe De Mooter en ELLE België
Vaderdag geschenken die je papa (letterlijk) doen stralen © Unsplash

Wat is er beter dan je papa laten stralen op Vaderdag? Wij helpen je op weg met deze lijst vol verzorgingsproducten, kledij en accessoires voor vaders.

Op Vaderdag moet je jouw papa in de spotlights zetten. Hoe kan je dat beter doen door hem te verrassen met enkele verzorgingsproducten of accessoires? Wij hebben onze favoriete cadeautips opgelijst om je papa te laten stralen.

Trendy rugzak

Met een rugzak als geschenk voor Vaderdag kan je niets misdoen. Je papa kan hem gebruiken voor het werk of om op uitstap mee te gaan. De rugzak van Kurt Geiger heeft een trendy design. De verschillende compartimenten zorgen dat alle spullen van je papa er moeiteloos inpassen.

Rugzak vaderdag
Kensington Rucksack, Kurt Geiger

Shop hier

Stijlvolle horloge

Modebewust of niet, je kan elke papa plezieren met een horloge. Het is een tijdloze accessoire dat je er stijlvol doet uitzien. Een perfect geschenk voor Vaderdag.

Horloge vaderdag
One Montre-bracelet 18 Kt., Van Esser

Shop hier

Verzorgende gezichtsolie

De gezichtsolie van Likami is rijk aan oxidanten en hydrateert de huid. Bovendien is de olie ook geschikt voor de baard. Een ideaal verzorgingsproduct voor Vaderdag.

Gezichtsolie geschenk
Face Essential Oil Serum, Likami

Shop hier

Stoere zonnebril

Tussen de nieuwe collectie zonnebrillen van Silhouette vind je ongetwijfeld een goed model voor je papa. Een zonnebril is niet alleen handig, maar is ook een perfecte zomerse accessoire voor alle vaders.

Accent Shades, Silhouette

Shop hier

Subtiele armband

Is je papa fan is van accessoires? Dan is de armband van Akilis een perfect geschenk voor Vaderdag. Het subtiele ontwerp geeft iedere outfit een extra touch. De kogel maakt de armband papa-proof.

Armband vaderdag
BANG BANG bracelet, Akilis

Shop hier

Intense parfum

Het intense parfum Y van Yves Saint Laurent zal het zelfvertrouwen van je papa een boost geven. De mix van bergamot vermengd met gember en salie creëren een heerlijke geur. Een vaderdagcadeau waar je zeker mee scoort.

Parfum YSL
Y Men Eau de Parfum, Yves Saint Laurent

Shop hier

Kleurrijke manchetknopen

Manchetknopen zijn de finishing touch van een hemd. De manchetknopen van Elisa Lee vallen op door hun heldere kleuren. Een ideaal cadeau voor een modebewuste vader.

Manchetknopen
Manchetknoop curved, Elisa Lee

Shop hier

Handgemaakte broeksriem

Een riem is niet alleen handig. Het kan ook zeer fashionable zijn. De handgemaakte riemen van Mieke Dierckx zijn uniek en kwalitatief. Een geschenk voor Vaderdag waar je papa nog jaren van zal kunnen genieten.

Riem vaderdag
The Man Belt, Mieke Dierckx

Shop hier

Reistas met reliëf

Houdt je papa van reizen? Dan is een reistas een ideaal geschenk voor Vaderdag. Het bubbel-effect van de tas van Le Tanneur onderscheidt de reistas van andere.

Reistas vaderdag
Charles Buffalo-effect grained leather travel bag, Le Tanneur

Handige kaartenhouder

In een tijd vol contactloze kaarten en klantenkaarten is een kaartenhouder een ideaal geschenk voor Vaderdag. De kaartenhouder van Sézane zorgt voor ordelijkheid in de kaarten van je papa. Bovendien is ze 100% biologisch.

Kaartenhouden geschenk
Kaartenhouder Dean, Sézane

Shop hier

Comfortabele sneakers

Een sneaker is al jaren een must have mode item. De comfortabele schoenen van Skechers zijn een perfect cadeau voor Vaderdag. Je papa kan er alles mee doen wat hij wilt en ze staan hem nog eens goed ook.

Schoenen Skechers
Uno 2 - 90's 2, Skechers

Shop hier

LEES OOK: De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk(lijstje) voor elk type papa