Vaderdag geschenken die je papa (letterlijk) doen stralen

Geüpdatet op 29 mei 2024 door Sam Vandenbosch en ELLE België
Vaderdag geschenken die je papa (letterlijk) doen stralen Bron: Unsplash

Wil jij je papa laten stralen op Vaderdag? Wij helpen je op weg met deze lijst vol verzorgingsproducten, mode en accessoires voor vaders.

Op Vaderdag wil je je papa in de spotlights zetten. Hoe kan dat beter dan hem te verrassen met enkele verzorgingsproducten of modieuze accessoires? Wij hebben onze favoriete cadeautips verzameld om je papa te laten stralen.

1
Longines
Dolcevita
SHOP HIER

Modebewust of niet, je kan elke papa plezieren met een horloge. Een tijdloos accessoire dat hem er gegarandeerd stijlvol doet uitzien, zeker als het van Longines afhangt.

2
Place Reservee
Strandlaken
SHOP HIER

De collecties van Place Reservee, een nieuw merk onstaan vanuit het mooie Marie-Marie, zijn gemaakt in Portugal en bestaan in verschillende vrolijke kleuren en zachte comfortable materialen. Het perfecte cadeau dus als jouw papa van het zonnetje geniet in stijl.

Twins Move bluetooth oortjes
3
Fresh 'n Rebel
Twins Move bluetooth oortjes
SHOP HIER

Oortjes die perfect blijven zitten tijdens het sporten én er leuk uitzien. Win-win.

Gebreide sweater met logo
4
Lemonate
Gebreide sweater met logo
SHOP HIER

De hipste papa’s in de bijt dragen Lemonate. Met z’n mooie fits en leuke branding stal het Antwerpse broertje van Lewis & Melly pijlsnel onze harten.

Manchetknopen
5
Elisa Lee
Manchetknopen
SHOP HIER

Manchetknopen vormen de finishing touch van een hemd, en die van Elisa Lee vallen des te meer op door hun bijzondere ontwerpen. Het ideale cadeau voor een verfijnde man.

Jeans
6
Levi's
Jeans
SHOP HIER

Kwaliteitsvolle denim voor de coolste papa’s. My dad is not a regular dad.

Gezichtsolie
7
Likami
Gezichtsolie
SHOP HIER

De gezichtsolie van Likami is rijk aan oxidanten en hydrateert de huid. Bovendien is de olie ook geschikt voor de baard, wat het tot een top verzorgingsproduct voor Vaderdag maakt.

8
A.S. Adventure
Fiets shirtje
SHOP HIER

Is jouw papa ook op de fiets-hype gesprongen? Dan heeft hij maar beter een mooi truitje in huis.

Bosphorus douchegel
9
Atelier Rebul
Bosphorus douchegel
SHOP HIER

Bosphorus is de nieuwste Istanbul lijn met als inspiratie het Bosphorus kanaal in Istanbul. Een frisse geur die hem helemaal in de zomersfeer brengt. Goedgekeurd!

XT-6 GTX UNISEX
10
Salomon
XT-6 GTX UNISEX
SHOP HIER

Salomon sneakers zijn dit jaar een must have mode-item, en daarom een perfect cadeau voor Vaderdag. Als stapschoen zitten ze ontzettend comfortabel, maar staan ze hem nog eens goed ook.

Kaartenhouder
11
Massimo Dutti
Kaartenhouder
SHOP HIER

In een tijd vol contactloze en klantenkaarten is een kaartenhouder een ideaal geschenk voor drukke vaders. Deze van Massimo Dutti brengt ordelijkheid en stijl samen.

12
Le Galion
Special for gentlemen
SHOP HIER

Een luxueus parfum, dat mag ook wel eens voor hém. Gegarandeerd scoren.

13
Hub
Slam
SHOP HIER

Als het op sneakers aankomt, gaat onze aandacht dit seizoen eveneens naar Hub. Met een basis in de tennis, zitten ze even goed als ze eruit zien.

Rugzak
14
Delsey
Rugzak
SHOP HIER

Met een rugzak als geschenk voor Vaderdag zit je safe. Je papa kan hem gebruiken voor het werk of om mee op uitstap te gaan. Deze van Delsey heeft een trendy design, is regenbestendig en heeft verschillende compartimenten die ervoor zorgen dat al zijn spullen er moeiteloos inpassen.

The chair yellow
15
Castart
The chair yellow
SHOP HIER

Een cadeautje om te tonen dat je papa heus zijn speelse kant nog eens mag bovenhalen. Castart helpt hem graag op weg.

16
Tom Ford
Everett sunglasses
SHOP HIER

Tussen de collectie zonnebrillen van Tom Ford vind je ongetwijfeld een goed model. Dit 90’s montuur is voor ons het perfecte zomer-accessoire voor alle vaders.

17
Mieke Dierickx
Handgemaakte riem
SHOP HIER

De handgemaakte riemen van Mieke Dierckx zijn uniek en kwalitatief. Een geschenk voor Vaderdag waar je papa nog jaren van zal kunnen genieten.

Magic Face Drops
18
Collistar
Magic Face Drops
SHOP HIER

Wijst jouw papa je ook steeds op de gevaren van de zon? Dan zijn de tanning drops van Collistar perfect, met een ‘natuurlijk gebruind’ effect in minder dan een uur zonder een streepje UV gezien te hebben. Die wil hij zeker uitproberen.

Matching boxershorts
19
AO76 x McAlson
Matching boxershorts
SHOP HIER

Kledingmerk AO76 en caleçon connaisseur McAlson, twee Belgische familiebedrijven, brachten een limited (groot)vader-en-zoon boxershorts uit. Superschattig om je papa mee te verrassen!