De perfecte vaderdaggeschenken voor techlovers

Gepubliceerd op 1 juni 2023 door Marthe De Mooter en Lore Ginneberge
De perfecte vaderdaggeschenken voor techlovers © Unsplash

Houdt je papa van technologie en heb je nog geen geschenk voor Vaderdag? Dan is deze lijst met technologische cadeautips perfect voor jou.

Een cadeau bedenken voor Vaderdag is niet altijd vanzelfsprekend. Een bon voor een weekendje, een fles wijn, een keukenschort, ... je hebt het allemaal al eens gegeven. Wij geven inspiratie voor geschenken die perfect zijn voor vaders die altijd mee zijn met de laatste technologische snufjes. Of het nu technologie is om muziek te luisteren of te koken, je vind het allemaal in ons geschenklijstje.

Draadloze oortjes JBL

De nieuwe generatie draadloze oortjes zijn het perfecte cadeau voor alle papa's die van muziek houden. Dankzij het superieur geluid en de adaptieve ruisonderdrukkig zorgen ze voor de perfecte muziekervaring. Bovendien kan je ze na enkele test aanpassen aan je persoonlijk gehoor. Perfect om te sporten, te bellen, filmpjes te kijken...

JBL oortjes
Tour Pro 2, JBL

Shop hier

Koffiezetapparaat

Sommige papa's zijn niet aanspreekbaar in de ochtend voor hun eerste tas koffie. Herkenbaar? Koop dan een koffiezetapparaat voor Vaderdag. Het iconische design van Smeg past in elke keuken en is het ideale medicijn voor ieder ochtendhumeur.

Koffiezetapparaat vaderdag
Manueel koffiezetapparaat, Smeg

Shop hier

Bluethooth speaker

De bluetooth speaker van Fresh 'n Rebel is het perfecte cadeau voor alle papa's die het liefst heel de dag muziek luisteren. De speaker is groots in geluid, waardoor hij elke activiteit kan voorzien van achtergrond muziek. Hij komt in vier verschillende kleuren dus je kan hem aanpassen aan de smaak van je papa.

Speaker
Bluetooth speaker Bold L2, Fresh 'n Rebel

Shop hier

Polaroidcamera

Zeult je papa overal een camera mee naartoe om elke herinnering vast te leggen? Geef hem dan een Instax Mini voor Vaderdag. Het compacte toestelletje is ideaal voor elke uitstap en activiteit. Bovendien kan je het toestel koppelen aan je smartphone. Geef toe, wie vindt polaroids nu niet leuk?

Instax vaderdag
Fotocamera Instax Mini Evo, Fujifilm

Shop hier

Smartwatch

De nieuwe fénix smartwatch van Garmin is geen klassieke horloge. De smartwatch is geschikt voor iedere sport en heeft een ingebouwde gps. Bovendien kan jet het ontwerp aanpassen aan de smaak van je papa. Door het klassieke uitzicht is het een horloge voor iedereen en niet enkel voor sporters.

Smartwatch Garmin
fēnix® 7 Pro Sapphire Solar Edition, Garmin

Shop hier

Soundbar

Kan je papa zich helemaal inleven in een serie of een voetbalmatch? Geef hem dan een soundbar voor Vaderdag. De soundbar optimaliseert het geluid en geeft je papa het gevoel midden in de actie te zitten.

Soundbar vaderdag
Soundbar Ray, Sonos

Shop hier

Koptelefoon

De nieuwe noise cancelling koptelefoon van Sony is het perfecte cadeau voor papa's die houden van muziek, maar ook van stilte. De diepblauwe kleur en het stijlvol design zorgt ervoor dat de koptelefoon zowel handig als fashionable is.

koptelefoon
WH-1000XM5 koptelefoon, Sony

Shop hier

LEES OOK: De Grote Vaderdag Cadeaugids: het perfecte geschenk(lijstje) voor elk type papa