Netflix: De pikantste films en series om deze zomer te kijken

Geüpdatet op 25 mei 2023 door Lotte Gillis en ELLE België
Netflix: De pikantste films en series om deze zomer te kijken Netflix/Karolina Grabowska

Je hebt de zon niet nodig om de temperatuur te verhogen dankzij deze selectie pikante films en series. Ze zijn allemaal nu al te bekijken op Netflix.

1. Sex/life

Samenvatting: Billies leven als getrouwde vrouw en haar losbandige verleden botsen wanneer haar ex-vriend, over wie ze nog steeds fantaseert, terug opduikt en haar leven overhoophaalt.

Waarom zou je kijken? De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse B.B. Easton, die haar seksuele verleden in een dagboek neerschreef, ondanks dat ze een brave huisvrouw was geworden. De show kreeg al veel media-aandacht door de extreem pikante seksscènes. En na het succes van seizoen 1 kan je nu ook seizoen 2 bekijken op Netflix.

'Sex/Life', 2 seizoenen, nu beschikbaar op Netflix.

2. The Next 365 Days

Samenvatting: Laura en Massimo willen hun relatieproblemen oplossen en werken aan het vertrouwen dat ze in elkaar hebben, maar een derde persoon genaamd Nacho is vastberaden om daar een stokje voor te steken...

Waarom zou je kijken? Dit is het derde deel van de '365 Days'-trilogie. Deze erotische thriller wordt vaak beschreven als de Poolse versie van '50 Shades of Grey' dus als die film je goed bekwam, zal deze ongetwijfeld ook in de smaak vallen. Nog een gelijkenis met '50 Shades' is dat het ook hier gaat om de verfilming van een boekenreeks.

'The Next 365 Days' en de twee voorgaande films zijn nu te zien op Netflix

3. Obsession

Samenvatting: Een Londense chirurg krijgt een stiekeme affaire met de verloofde van zijn zoon. Uiteindelijk loopt die affaire uit de hand tot een erotische obsessie.

Waarom zou je kijken? 'Obsession' werd al uitvoerig beschreven in de media vanwege de heftige seksscènes. Deze serie is er eentje in de categorie you love it or you hate it, want volgens velen gaan de seksscènes zelfs iets te ver. Zo kwam er veel commotie rond de beruchte seksscène tussen het hoofdpersonage William, vertolkt door Richard Armitage, en zijn hoofdkussen, ja dat lees je goed. Sommige kijkers vonden het er los over, anderen vinden de nieuwe serie dan weer een aanrader. Oordeel vooral zelf.

Het eerste seizoen van 'Obsession' is beschikbaar op Netflix.

4. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Samenvatting: Deze spin-off reeks van 'Bridgerton' gaat over het leven van Queen Charlotte en King George. Het vertelt het liefdesverhaal van de twee op de manier dat we dat van Bridgerton gewend zijn, zeker de moeite waard dus.

Waarom zou je kijken? Wie fan is van Bridgerton kan ongetwijfeld zijn hartje ophalen bij deze serie. Je komt er meer te weten over het liefdesleven van Queen Charlotte en King George. Bij dat liefdesleven horen ook kinderen, 15 om precies te zijn. Het zal je dus niet verwonderen dat er ook een heleboel pikante scènes in de serie zitten.

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' is te zien op Netflix

5. Toyboy

Samenvatting: Een stripper wordt vrijgelaten na 7 jaar celstraf in afwachting van een nieuw proces. In die tussentijd doet hij er alles aan om te bewijzen dat zijn minnares hem onterecht liet opdraaien voor de moord op haar man.

Waarom zou je kijken? Deze Spaanse serie is een mix tussen misdaad en sensualiteit. De twee eerste seizoenen zijn nu te zien op Netflix en zijn een groot succes. Er wordt daardoor dan ook gedacht dat er nog een derde seizoen zal uitkomen. Daarnaast eindigt seizoen 2 ook met een flinke cliffhanger. Heb je de serie nog niet gezien? Dan wordt het hoog tijd om bij te benen zodat je zeker op tijd bent als het eventuele derde seizoen nog zou uitkomen.

Seizoen 1 en 2 van 'Toyboy' zijn nu beschikbaar op Netflix

6. Addicted

Samenvatting: Zoë heeft alles in het leven bereikt: een man, een goede carrière en twee kinderen. Maar plots zet ze dit alles op het spel voor haar onverzadigbaar verlangen naar seks met andere mannen.

Waarom zou je kijken? Deze erotische thriller is gebaseerd op het gelijknamige boek van Zane. Dit is het bekendste boek van de schrijfster die vooral erotische romans schrijft en waarvan de echte naam Kristina Laferne Roberts luidt. Hou je van een beetje drama en spanning dan is deze film iets voor jou.

Addicted is nu te zien op Netflix