Netflix: De pikantste films en series om deze zomer te kijken

Geüpdatet op 24 juni 2024 door ELLE België
Netflix: De pikantste films en series om deze zomer te kijken Netflix/Karolina Grabowska

Je hebt de zon niet nodig om de temperatuur te verhogen dankzij deze selectie pikante films en series. Ze zijn allemaal nu al te bekijken op Netflix.

1. Supersex (2024)

Samenvatting: 'Supersex' is een gedurfde en provocerende serie die draait om een diverse groep mensen op zoek naar seksuele bevrijding en zelfontdekking. De steamy serie verkent de complexiteit van menselijke verlangens, relaties en de zoektocht naar identiteit door middel van diverse en vaak verrassende seksuele ervaringen. De personages worden geconfronteerd met hun diepste verlangens en angsten, wat leidt tot een reis vol intense en prikkelende momenten.

Waarom zou je kijken? 'Supersex' biedt een ongefilterde en eerlijke blik op seksualiteit en menselijke relaties, met een mix van humor, drama en erotiek. De serie onderscheidt zich door zijn realistische en vaak taboedoorbrekende benadering van seksuele thema's. Met sterke acteerprestaties en gedurfde verhaallijnen weet de reeks kijkers te boeien en uit te dagen om na te denken over hun eigen opvattingen over seks en intimiteit. Perfect voor wie op zoek is naar een serie die zowel prikkelend als diepgaand is

Supersex seizoen 1 is nu beschikbaar op Netflix.

2. O Lado Bom de Ser Traída (2023)

Samenvatting: 'O Lado Bom de Ser Traída' (ook vertaald als 'Burning Betrayal') volgt het verhaal van een jonge vrouw die na een pijnlijke breuk besluit om haar leven opnieuw vorm te geven. In haar zoektocht naar wraak en zelfontdekking, duikt ze in een wereld van passie en avontuur. Terwijl ze de grenzen van haar eigen verlangens verkent, ontdekt ze dat er ook positieve kanten kunnen zijn aan verraad.

Waarom zou je kijken? Ben je in de mood om je verstand op nul te zetten en te smullen van ongecompliceerde erotiek? Dan biedt deze Braziliaanse film een opwindende mix van romantiek en drama, perfect voor een avondje ontspanning. Met zijn meeslepende verhaallijn en vurige scènes is de film een must-see voor liefhebbers van intense en sensuele verhalen die ook een vleugje wraak en zelfontdekking bevatten.

'O Lado Bom de Ser Traída', nu beschikbaar op Netflix.

3. Happy Ending (2023)

Samenvatting: Luna en Mink vieren hun eerste jubileum als stel, maar Mink heeft geen idee dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket. Luna durft dit na al die tijd niet meer ter sprake te brengen. Aangemoedigd door haar beste vrienden, die op de hoogte zijn van haar probleem, besluit Luna iets nieuws te proberen in de slaapkamer: een trio. De avond met klimaatactiviste Eve zorgt voor onverwachte wendingen en zet Luna's leven op zijn kop.

Waarom zou je kijken? "Happy Ending" biedt een verfrissende kijk op moderne relaties, met een mix van humor en ontroerende momenten. Deze Nederlandse film verkent de diepten van menselijke emoties en laat zien hoe zelfs de moeilijkste tijden kunnen leiden tot mooie en onverwachte uitkomsten. De sterke acteerprestaties en de herkenbare thema's maken het een must-see voor iedereen die van romantische drama's houdt.

'Happy Ending', nu beschikbaar op Netflix.

2. Sex/life (2021)

Samenvatting: Billies leven als getrouwde vrouw en haar losbandige verleden botsen wanneer haar ex-vriend, over wie ze nog steeds fantaseert, terug opduikt en haar leven overhoophaalt.

Waarom zou je kijken? De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse B.B. Easton, die haar seksuele verleden in een dagboek neerschreef, ondanks dat ze een brave huisvrouw was geworden. De show kreeg al veel media-aandacht door de extreem pikante seksscènes. En na het succes van seizoen 1 kan je nu ook seizoen 2 bekijken op Netflix.

'Sex/Life', 2 seizoenen, nu beschikbaar op Netflix.

4. The Next 365 Days (2022)

Samenvatting: Laura en Massimo willen hun relatieproblemen oplossen en werken aan het vertrouwen dat ze in elkaar hebben, maar een derde persoon genaamd Nacho is vastberaden om daar een stokje voor te steken...

Waarom zou je kijken? Dit is het derde deel van de '365 Days'-trilogie. Deze erotische thriller wordt vaak beschreven als de Poolse versie van '50 Shades of Grey' dus als die film je goed bekwam, zal deze ongetwijfeld ook in de smaak vallen. Nog een gelijkenis met '50 Shades' is dat het ook hier gaat om de verfilming van een boekenreeks.

'The Next 365 Days' en de twee voorgaande films zijn nu te zien op Netflix

5. Fair Play (2023)

Samenvatting: Een onverwachte promotie bij een meedogenloos hedgefonds zet de relatie van een jong stel onder grote druk, waardoor niet alleen hun recente verloving op het spel komt te staan, maar ook veel meer dreigt te ontrafelen.

Waarom zou je kijken? Phoebe Dynevor kruipt na 'Bridgerton' opnieuw in een rol vol spicy scènes, maar dan in een ander tijdperk. Als je dacht dat financiën niet sexy konden zijn, dan brengt 'Fair Play' daar verandering in. Thema's als grenzeloze ambitie, de machtsbalans in relaties en de keerzijde van succes worden op een duistere, spannende manier in beeld gebracht.

'Fair Play' is nu beschikbaar op Netflix.

6.Through My Window: Across the Sea (2023)

Samenvatting: In dit spannende vervolg op 'Through My Window' ('A Través de mi Ventana') volgen we de vurige romance tussen Raquel en Ares terwijl ze worstelen met de uitdagingen van een langeafstandsrelatie. De film toont hun passie en verlangen, maar ook de moeilijkheden en misverstanden die ontstaan wanneer ze gescheiden zijn door de zee. De intense connectie tussen de hoofdpersonages wordt nog verder op de proef gesteld, wat leidt tot zowel romantische als hartverscheurende momenten.

Waarom zou je kijken? 'Through My Window: Across the Sea' biedt een meeslepende mix van romantiek en drama, perfect voor fans van intense liefdesverhalen. De chemie tussen de hoofdrolspelers, Julio Peña en Clara Galle, zorgt voor memorabele scènes vol emotie en sensualiteit.

'Through My Window: Across the Sea', nu beschikbaar op Netflix.

7. Obsession (2023)

Samenvatting: Een Londense chirurg krijgt een stiekeme affaire met de verloofde van zijn zoon. Uiteindelijk loopt die affaire uit de hand tot een erotische obsessie.

Waarom zou je kijken? 'Obsession' werd al uitvoerig beschreven in de media vanwege de heftige seksscènes. Deze serie is er eentje in de categorie you love it or you hate it, want volgens velen gaan de seksscènes zelfs iets te ver. Zo kwam er veel commotie rond de beruchte seksscène tussen het hoofdpersonage William, vertolkt door Richard Armitage, en zijn hoofdkussen, ja dat lees je goed. Sommige kijkers vonden het er los over, anderen vinden de nieuwe serie dan weer een aanrader. Oordeel vooral zelf.

Het eerste seizoen van 'Obsession' is beschikbaar op Netflix.

8. Queen Charlotte: A Bridgerton Story (2023)

Samenvatting: Deze spin-off reeks van 'Bridgerton' gaat over het leven van Queen Charlotte en King George. Het vertelt het liefdesverhaal van de twee op de manier dat we dat van Bridgerton gewend zijn, zeker de moeite waard dus.

Waarom zou je kijken? Wie fan is van Bridgerton kan ongetwijfeld zijn hartje ophalen bij deze serie. Je komt er meer te weten over het liefdesleven van Queen Charlotte en King George. Bij dat liefdesleven horen ook kinderen, 15 om precies te zijn. Het zal je dus niet verwonderen dat er ook een heleboel pikante scènes in de serie zitten.

'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' is te zien op Netflix

9. Toyboy (2019)

Samenvatting: Een stripper wordt vrijgelaten na 7 jaar celstraf in afwachting van een nieuw proces. In die tussentijd doet hij er alles aan om te bewijzen dat zijn minnares hem onterecht liet opdraaien voor de moord op haar man.

Waarom zou je kijken? Deze Spaanse serie is een mix tussen misdaad en sensualiteit. De twee eerste seizoenen zijn nu te zien op Netflix en zijn een groot succes. Er wordt daardoor dan ook gedacht dat er nog een derde seizoen zal uitkomen. Daarnaast eindigt seizoen 2 ook met een flinke cliffhanger. Heb je de serie nog niet gezien? Dan wordt het hoog tijd om bij te benen zodat je zeker op tijd bent als het eventuele derde seizoen nog zou uitkomen.

Seizoen 1 en 2 van 'Toyboy' zijn nu beschikbaar op Netflix

10. Addicted (2014)

Samenvatting: Zoë heeft alles in het leven bereikt: een man, een goede carrière en twee kinderen. Maar plots zet ze dit alles op het spel voor haar onverzadigbaar verlangen naar seks met andere mannen.

Waarom zou je kijken? Deze erotische thriller is gebaseerd op het gelijknamige boek van Zane. Dit is het bekendste boek van de schrijfster die vooral erotische romans schrijft en waarvan de echte naam Kristina Laferne Roberts luidt. Hou je van een beetje drama en spanning dan is deze film iets voor jou.

Addicted is nu te zien op Netflix