Vier Dry January met VINTENSE 0% ALC

Geüpdatet op 16 januari 2023 door ELLE Partner
Vier Dry January met  VINTENSE 0% ALC ©Vintense

Januari zonder een druppel alcohol? Dankzij het grote assortiment alcoholvrije dranken van Vintense kan je moeiteloos mee klinken op elk moment en bij elke maaltijd.

De tijd dat je met een simpel glas appelsiensap moest proosten op feestjes, ligt gelukkig ver achter ons. De alcoholvrije categorie wordt steeds groter op de wijnmarkt, goed nieuws voor iedereen die ervoor kiest - om wat voor reden dan ook - om alcohol te laten staan. De marktleider in ons land is Vintense, die met haar kwaliteitsvolle gamma een mooi alternatief biedt voor wijn, cocktails en bubbels. Evenveel plezier maar dan zonder de nadelen van alcohol, dat is het idee achter dit geprezen merk.

Van Sauvignon Blanc bio tot Prestige Rosé bubbels

Er is altijd een reden om te vieren, maar ook tijdens Dry January mogen de bubbels niet ontbreken. Vintense heeft verschillende opties om zorgeloos te proosten. Zo zijn er de Fines Bulles flessen, maar ook de mousserende Vintense Prestige ‘Blanc de Blancs’ 100% Chardonnay cépagewijn of de Vintense Prestige Rosé, ook een monocépage, met toetsen van rood fruit en een frisse neus.

 

Zin in een elegant en lekker glas wijn bij het diner? Probeer de witte Vintense Origin Terra Australis met aroma’s van rozen, nootmuskaat en gekonfijte citroen. Deze Terra Australis alcoholvrije wijn won de gouden medaille op het Concours Mondial de Bruxelles. Geniet bovendien ook van de Sauvignon Blancnu verkrijgbaar in een biologische variant. Een frisse, aromatische wijn met toetsen van citroen, perfect in combinatie met schaaldieren. Gevogelte op het menu? Grijp dan naar de fles Vintense Cabarnet Sauvignon voor een perfecte foodpairing. Wie wild op tafel zet, kan dan weer genieten van de Vintense O°rigin Les Galets, een blend van 48% Grenache en 52% Syrah met een ronde smaak en fruitige en florale noten.

VINTENSE VALT IN DE PRIJZEN

Dat alcoholvrije dranken belangrijker worden, blijkt ook uit grote wijncompetities. Vintense kaapte heel wat prijzen weg op internationale wedstrijden zoals de International Wine and Spirits Competition (IWSC) in Londen in 2022. De Fines Bulles Rosé én de Vintense Mocktail Hugo wonnen een bronzen medaille. De Vintense Syrah Rosé behaalde een zilveren medaille weg met 91 punten, net als de Vintense Prestige Blanc de Blancs met 92 punten.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Vintense.

vintense.be 

Lees ook:

Er is een Princess Diaries 3 in de maak! Dit is wat we weten

Welzijn ten dienste van collectieve intelligentie: de ingrediënten van creativiteit in het bedrijfsleven

10 superromantische date-ideeën voor een zwoele herfst en winter