Pete Davidson en Emily Ratajkowski daten en niemand is verbaasd

Gepubliceerd op 15 november 2022 door Lore Ginneberge
Pete Davidson en Emily Ratajkowski daten en niemand is verbaasd Imaxtree

Pete Davidson en Emily Ratajkowski zouden aan het daten zijn. Groot nieuws of toch niet, want het lijkt wel of het internet dit duo de wereld in heeft gewenst.

Pete Davidson en EmRata leren elkaar beter kennen

Het is officieel cuffing season en wanneer twee recente single celebs elkaar vinden, kunnen we daar alleen maar blij om zijn. Het was even stil rond Pete Davidson (maar niet heus) na zijn split met Kim Kardashian en de geruchtenmolen draaide dan ook op volle toeren: wie wordt zijn volgende vlam? Als we op internetpeilingen mogen afgaan, stond Emily Ratajkowski met stip op een. Beide sterren wonen in en rond New York, zijn sinds kort helemaal single en hebben eenzelfde soort enfant terrible-energie. Wel, onze gebeden zijn massaal verhoord, want "Pete Davidson en Emily Ratajkowski gaan met elkaar om", aldus een bron dicht bij Davidson aan People. Ook US Weekly meldde het nieuws al eerder, nadat het celebrity gossip Instagram-account DeuxMoi beweerde dat de twee samen waren gespot in New York.

De twee sterren beëindigden hun respectievelijke relaties afgelopen zomer. De 28-jarige Davidson ging in augustus uit elkaar met Kim Kardashian na bijna 10 maanden daten. Ratajkowski, 31, scheidde in juli van echtgenoot Sebastian Bear-McClard na bijna vier jaar huwelijk en vroeg in september officieel de scheiding aan na geruchten over ontrouw. Emily en haar ex-man delen een zoontje Sylvester.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Bye Bye Brad Pitt?

Ratajkowski werd onlangs nog gelinkt aan acteur Brad Pitt, met wie ze in oktober werd gespot. Een bron uit de industrie vertelde People eerder dat de 58-jarige acteur "het leuk vond" om de ster te leren kennen. Niet veel later werd EmRata echter gespot op date met een andere man, het lijkt er dus op of de actrice volop geniet van haar nieuwe vrijheid en niet zoekt naar iets serieus.

"Ik kan je vertellen dat ik nog nooit single ben geweest", vertelde ze vorige maand nog aan Harper's Bazaar. "Ik voel alle emoties. Ik voel woede, verdriet. Ik voel opwinding. Ik voel vreugde. Ik voel lichtzinnigheid. Elke dag is anders. Het enige goede dat ik weet is dat ik al die dingen voel, wat fijn is omdat het me doet geloven dat het goed komt."

Bloeit er iets moois tussen Pete Davidson en Emily Ratajkowski of willen de twee gewoon een leuke tijd beleven? De tijd (en de media) zal het zeggen...