Alles wijst erop dat Kim en Pete uit elkaar zijn na 9 maand daten

Gepubliceerd op 6 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Alles wijst erop dat Kim en Pete uit elkaar zijn na 9 maand daten

Kim Kardashian en Pete Davidson's verrassende sprookje zou na 9 maanden uit zijn, vertelden meerdere bronnen dicht bij het stel aan E!, en ze hebben besloten om gewoon vrienden te zijn.

De bronnen legden uit dat hoewel Kardashian en Davidson "veel liefde en respect voor elkaar hebben," de lange afstand en hun drukke werkschema's "het echt moeilijk maakten om een relatie te onderhouden." E! hoorde dat de twee "ergens deze week" uit elkaar zijn gegaan. Davidson was in Australië voor de opnames van Wizards! terwijl Kardashian in Los Angeles was met haar familie.

Het verrassende bericht komt dagen nadat bronnen aan Us Weekly en E! vertelden dat Kardashian en Davidson het prima voor elkaar hadden met hun lange afstandsrelatie. Een bron dicht bij Kardashian schilderde een bijzonder rooskleurig beeld aan E! op 1 augustus, bewerende dat het paar geen problemen had ondanks het feit dat ze mijlenver uit elkaar waren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

"De afstand is geen probleem geweest voor Kim en Pete's relatie terwijl hij weg was om te filmen," zei de bron. "Ze gaan nog steeds sterk door en laten het werken. Wanneer ze uit elkaar zijn, zijn ze constant in gesprek. Ze FaceTimen en bellen elkaar wanneer ze kunnen." De bron voegde eraan toe dat Kardashian erg op Davidson gesteld was. "Kim vindt het geweldig dat hij haar altijd aan het lachen maakt en hij maakt echt haar dag als ze praten," zei de bron. "Ze is nog steeds smoorverliefd op hem en het werkt gewoon voor haar."

Dagen later erkende een bron aan Us Weekly dat het stel wat moeite had met de afstand, maar dat ze het nog steeds laten werken. "Kim en Pete zijn in constante communicatie," zei de bron, waarbij die opmerkte dat het tijdsverschil tussen Los Angeles en Australië inderdaad voor hindernissen zorgde. "Tijdzones en de opnames maken praten moeilijk," zei de bron. Maar Kardashian en Davidson vonden een manier om de romance gaande te houden terwijl de ander in hun stad sliep. "Ze sturen elkaar liefdesbriefjes terwijl de ander slaapt en FaceTimen wanneer hun schema's op elkaar aansluiten," zei de bron. "De afstand is moeilijk geweest, maar zelfs communiceren op lange afstand is opwindend voor hen."

Noch Davidson, Kardashian, noch hun vertegenwoordigers hebben gereageerd op de break-up geruchten. Kardashian en Davidson werden afgelopen herfst voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Dit is Kardashian's eerste publieke relatie sinds haar scheiding van Kanye West.

LEES OOK: North West geeft mama Kim Kardashian hilarische Minions make-over