Kim Kardashian deelt pittige details van relatie met Pete

Gepubliceerd op 13 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Kim Kardashian deelt pittige details van relatie met Pete

Hoewel de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson van korte duur was, krijgen we pittige details over hun seksleven te horen in de serie 'The Kardashians'.

De twee celebs mogen dan geen koppel meer zijn, tijdens de opnames van 'The Kardashians' (zo'n halfjaar geleden) was het nog dik aan. De vierde aflevering van het tweede seizoen bevat een bijzonder spicy gesprek tussen Kim, Khloé, Kris en Kris' moeder Mary Jo. De SKIMS-oprichtster doet er enkele details uit de doeken van haar seksleven met toenmalige vriend Pete Davidson. En dat allemaal dankzij de wijze raad van haar oma Mary Jo 'MJ' Campbell...

"Pete en ik verbleven vorig weekend in het Beverly Hills Hotel, en we zaten voor de open haard, urenlang te praten. En ik had zoiets van: 'Mijn oma vertelde me dat je pas echt je leven leeft als je seks hebt voor de open haard,'" vertelde Kim in de aflevering aan haar zus, moeder en oma. "En dus hadden we seks voor de open haard ter ere van jou."

MJ's reactie? Ze plaagde Kim door te vragen of het om de open haard in de lobby van het hotel ging (wat niet het geval was, verzekerde Kim). De 41-jarige Kardashian zus voegde eraan toe: "Hoe griezelig om aan je oma te denken voordat je seks hebt?" Maar MJ merkte over haar eigen advies op: "Ik weet het, maar ik ben ook jong geweest."

LEES OOK: Kylie Jenner post nieuwe babyfoto's en fans denken eindelijk de naam te weten