Kylie Jenner post nieuwe babyfoto’s en fans denken eindelijk de naam te weten

Gepubliceerd op 6 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Kylie Jenner post nieuwe babyfoto’s en fans denken eindelijk de naam te weten Imaxtree

De zoektocht naar de naam van Kylie Jenners baby gaat verder... De ster post een reeks nieuwe foto's van haar zoontje, net op het moment dat fans met een aannemelijke theorie komen...

Matching met zus Stormi Webster

Sinds zijn geboorte in februari 2022 hebben we nog maar weinig te zien gekregen van Kylie Jenners tweede kind. Nadat de ster overal was tijdens Paris Fashion Week, postte ze een reeks nieuwe Instagramfoto's met haar intussen acht maanden oude zoontje. Zo zien we de mama van twee aan het zwembad met haar baby, wiens gezicht verborgen wordt gehouden.

kylie jenner foto zoontje naam baby
@kyliejenner

Een tweede foto toont de dochter van de Kylie Cosmetics-oprichter, Stormi Webster, in matching sneakers met die van haar broertje.

kylie jenner foto zoontje naam baby
@kyliejenner

En om het nog schattiger te maken: uit een oudere foto blijkt dat Kylie Jenner ook in het bezit is van de matching paar Nikes. Twinning is winning!

Kylie Jenner baby
@kyliejenner

Is dit de naam van Kylie Jenners tweede kind?

De foto's werden (toevallig?) gepost op dezelfde dag dat een TikToker de mogelijke naam van haar zoon leek te onthullen. Fans speculeren hier al maanden over, nadat Kylie aankondigde dat ze de naam van haar zoontje zou veranderen kort na zijn geboorte. Aanvankelijk werd de baby door Kylie en Travis aangekondigd als Wolf Webster, maar na enkele weken besliste het koppel dat Wolf niet juist voelde.

Sindsdien vind je op TikTok talloze theorieën, de ene nog ongeloofwaardiger dan de andere. Tot iemand zo slim was om daadwerkelijk op onderzoek te gaan: "Ik was online bezig met het opzoeken van handelsmerken, en ik vond die van Kylie", zegt TikTok-gebruiker juulsxoxo in een video die sindsdien viral is gegaan. Vervolgens leest ze de details van het handelsmerk voor, waarbij ze de legitimiteit van de openbare documenten verifieert. In de video laat ze een hele resem handelsmerken zien, waaronder een voor de naam 'Stormi', de naam van Kylie's vierjarige dochter.

De social media-gebruiker onthulde vervolgens dat ze nog een handelsmerk heeft gevonden, dit keer voor de naam 'Kristan'. De naam houdt steek, want lijkt erg op Kylie's tweede naam, Kristen, wat dan weer verwijst naar de volledige naam van mama Kris, die geboren werd als Kristen Mary Hougthon. Het handelsmerk werd 13 dagen na de geboorte van de baby aangevraagd, dus ook de timing zit goed. Hebben Kardashian-fans de code gekraakt?

@juulsxoxo WHAT DO WE THINK 🙈 #kyliejenner #kyliejennerbabyname #kuwtk #thekardashians #fyp #trending #kardashians #jenners #greenscreen ♬ original sound - Juuls

Ondanks alle berichten moet Kylie de naam van haar zoon nog officieel bekendmaken. In de aflevering van The Kardashians vorige week, die zes maanden geleden werd opgenomen, legde de mama van twee uit dat ze "druk voelde van het ziekenhuis" om meteen een naam te kiezen. "We hadden niet echt een naam," bekende ze aan mama Kris Jenner. "We dachten dat het ons te binnen zou schieten toen we hem zagen, en dat gebeurde niet." Verder in de aflevering bekende de realityster wel dat zij en haar partner Travis Scott hun keuze hadden gemaakt, maar dat ze die pas bekend zouden maken als hij officieel is veranderd. Voorlopig staat de baby dus nog als 'Wolf Webster' in het geboorteregister. Wordt vervolgd...

LEES OOK

Khloé Kardashian toont baby zoontje voor het eerst tijdens 'Kardashians' première

Tristan Thompson, Khloé Kardashian en alle andere sterren op Beyoncés verjaardag