Tristan Thompson, Khloé Kardashian en alle andere sterren op Beyoncé’s verjaardag

Gepubliceerd op 12 september 2022 door Lore Ginneberge
Tristan Thompson, Khloé Kardashian en alle andere sterren op Beyoncé’s verjaardag Getty Images

Niemand geeft een feestje zoals Queen B! Beyoncé nodigde iedereen uit die er toe doet in Hollywood. Het was ook de eerste keer dat exen Khloé Kardashian en Tristan Thompson elkaar publiekelijk tegen het lijf liepen sinds de geboorte van hun tweede kind.

Khloé Kardashian en Tristan Thompson samen gespot

Beyoncé's verjaardag op 4 september viel voor de Amerikanen tijdens het Labor Day-weekend, en blijkbaar namen ook de meeste sterren toen vrijaf. Een weekje later wist zowat heel Hollywood zich gelukkig te verzamelen om Queen B's 41ste verjaardag op gepaste wijze te vieren. Locatie van dienst was een mansion in Bel Air, Californië, waar gastvrouw en gastheer Bey en JAY-Z al hun beroemde gasten ontvingen.

Paparazzi spotten onder meer Khloé Kardashian, die tevergeefs haar gezicht probeerde te verbergen achter een Balenciaga-tas. En wie was er op datzelfde feest? Haar ex-vriend Tristan Thompson, met wie Khloé onlangs een tweede kindje kreeg via draagmoederschap. De basketbalspeler werd gefotografeerd met een pokerface, zijn ogen verborgen achter een donkere zonnebril.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door kardashsocial (@kardashsocial)

Hoewel het onduidelijk is of ze samen aankwamen of vertrokken, staat vast dat deze ontmoeting  - zacht uitgedrukt - ongemakkelijk moet geweest zijn. Want naast Khloé waren ook haar zus Kim Kardashian en moeder Kris Jenner aanwezig, en de Kardashian-Jennerclan steekt z'n mening over Tristan niet onder stoelen of banken. Zo was in de realityreeks op Hulu te zien hoe Kylie Jenner Tristan 'de ergste persoon op aarde' noemde nadat het zoveelste bedrog van de basketbalspeler naar buiten kwam. Ook Kim nam het woord 'loser' in de mond en blokkeerde Tristan eerder al op sociale media. Awkward...

Van Adele tot Lizzo: alle gasten op Beyoncé's feest

Op het feestje waren natuurlijk niet alleen KarJenners aanwezig. De lijst is eindeloos, maar enkele opvallende namen: Drake, Lizzo, Jaden Smith, Adele, Bella Hadid, Machine Gun Kelly en Megan Fox, Lily-Rose Depp, Offset en Vanessa Bryant. Kortom: als Beyoncé beslist om een feest te geven, komen vriend en vijand samen.

 LEES OOK: Beyoncé deelt zeldzame foto met haar kinderen voor de lancering van 'Renaissance'